Izvor: Svet arhiva vesti 20.02.2016

Preminuo Umberto Eko

Svet 20.02.2016
Italijanski pisac i filozof Umberto Eko preminuo je noćas u 84. godini, preneli su italijanski mediji. Eko, koji je bolovao od raka, umro je u svom domu, objavila je “Republika” na svom sajtu, navodeći da je “svet izgubio jednog od najvažnijih… »

Srećan četvrti rođendan! Seve i Igor napravili žurku malom Aleksandru! (foto)

Svet 20.02.2016
Severinin sin Aleksandar danas je napunio četiri godine, a da rođendan bude veseo potrudili su se podjednako i njegova majka i njen suprug Igor Kojić. Oni su, kako i priliči, organizovali rođendansku proslavu sa puno kolača, a Severina se mnogo… »

Sutra odluka: Oni su nominovani za izbacivanje iz “Parova”!

Svet 20.02.2016
Kao i svakog petka i sinoć su održane nominacije, a publika je ovoga puta nominovala Dalibora Jonaša. Stanari luksuzne zemunske vile smatraju da takmičenje treba da napuste ili Miljana Kulić ili Slađana Petrušić, a produkcija je nominovala troje… »

Neda Ukraden u vili “Parova”! (foto/video)

Svet 20.02.2016
Pop zvezda Neda Ukraden je večeras specijalna gošća u emisiji “Goli život” kod Milomira Marića u vili rijalitija “Parovi”. Ona je navela dugo poznaje Marića i da je rijaliti poslednje mesto gde je očekivala da će se njih dvoje družiti… »

Era Ojdanić i Milan Tarot se potukli usred emisije!

Svet 20.02.2016
Tokom emisije “Upoznajte parove” došlo je do novog icidenta čiji su glavni akteri pevač Era Ojdanić i Milan Tarot. Njih dvojica su se našli u sukobu, prvo su krenuli da se polivaju vodom, a potom i da se guraju usred emisije, koja je posvećena… »

Ova pesma predstavlja BiH na Evroviziji! (video)

Svet 20.02.2016
Pesma koja će predstaviti Bosnu i Hercegovinu na Evrosongu u Stokholmu u maju ove godine nosi naziv “Ljubav je”, a izvešće je Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Ana Rucner i Jasmin Fazlić Jala. Pesma je premijerno predstavljena sinoć u… »

Pevačica Keša primorana da radi s čovekom za kog tvrdi da ju je silovao (foto)

Svet 20.02.2016
Pevačica Keša koju je producent Lukas Gotvald, poznat i kao Doktor Luk, tužio zbog tvrdnji da ju je on više puta seksualno, verbalno i emocionalno zlostavljao, kao i da ju je prisiljavao da koristi droge i alkohol, rasplakala se nakon što je sud u… »

Pčelar ponovo pobesneo: Miki urlao i slomio stolicu! (video)

Svet 20.02.2016
Takmičari u “Parovima” igrali su noćas “Monopol”, a Miki Đuričić se toliko iznervirao u jednom momentu da je na kraju polomio stolicu. Pčelar iz Kupinova nije mogao da kontroliše bes, mada su Anđela i Gastoz pokušali da mu objasne da je u… »

Poslušajte obradu Adeline dirljive “Hello” uz pomoć Google translate (video)

Svet 20.02.2016
Da li ste već čuli za Malindu Kejtlin Ris i njenu “Google Translate Sings” kolekciju na YouTube-u? Poslednji video koji je izbacila je obrada Adeline dirljive “Hello” koja, provučena kroz Google Translate, više ne zvuči toliko romantično… »

Malo se popilo: Ceca polila Sašku rakijom, pevačica krenula da je bije! (video)

Svet 20.02.2016
Na sinoćnoj žurki farmeri su izgleda previše popili, pa je umalo nastala opšta tuča. Ceca Jovanović je ispolivala Sašku Karan rakijom, a onda je Saška prvo krenula da je psuje,a onda se zaletela i da udari modelsicu. Na svu sreću, tu su se odmah… »