Izvor: Telegraf arhiva vesti 20.02.2016

Neverovatni Partizan u finalu! Zvezda nikad lošija u Nišu (VIDEO)

Telegraf 20.02.2016
Košarkaši Partizana odigrali su maestralnu utakmicu i pobedili velikog rivala Crvenu zvezdu sa 68:60 u polufinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Srbija će dobiti novog osvajača Kupa Radivoja Koraća posle tri godine. Aktuelni branioci košarkaši… »

Pismo Majke Autističnog Dečaka: Dunju i Igora maltretira komšija, a njena ispovest je RASPLAKALA REGION (FOTO)

Telegraf 20.02.2016
Status Zagrepčanke Dunja Tadić, majke dečaka s autizmom zapalio je Fejsbuk. Majka čije dete boluje od autizma želela je da pošalje poruku komšiji koji negoduje zbog buke koje stvara njen bolesn sin. Ona je posvetila svoj Fejsbuk status komšiji… »

Izrešetano Troje Ljudi Kod Bara: Pucnjava u motelu, policija blokirala grad

Telegraf 20.02.2016
Policija nije saopštila identitet povređenih niti detalje pucnjave koja se dogodila oko 18.40 časova. Tri osobe su povređene večeras u pucnjavi koja se dogodila u motelu u mestu Dobra voda kod Bara, saopštila je crnogorska Uprava policije. Policija… »

Pišonja I Žuga Na Na Dubrovački Način: Ukrao autobus kojem ne rade kočnice, pa sleteo u ČEMPRESE!

Telegraf 20.02.2016
Na autobusu je pričinjena materijalna šteta, a prema saznanjima policije nije bilo povređenih osoba. Policija traga za osobom koja je na području Župe dubrovačke ukrala autobus kojem ne rade kočnice i potom vozilom sletela sa puta i zabila se u… »

Grad obnavlja Palilulsku pijacu, završetak radova sledeće godine

Telegraf 20.02.2016
Želja nam je da život građana učinimo kvalitetnijim. Izgradnja potpuno nove Palilulske pijace, koja je veoma posećeno mesto u ovom delu grada, predviđena je za proleće 2017, a građani su danas mogli da vide idejno rešenje. Pijaca će izgledati… »

Izbeglice koje idu kroz SRBIJU moći će ubuduće da pređu SAMO preko ovog graničnog prelaza

Telegraf 20.02.2016
Srbija će značajno pojačati aktivnosti sprečavanja ilegalnog ulaska migranata preko srpsko-bugarske granice. Od ponedeljka, 22. februara jedina legalna ruta za ulazak migranata sa Bliskog istoka koji putuju u neku od zemalja EU je grčko-makedonska… »

Spremamo Strateške Scenarije Za Rtb Bor: Šef tima stručnjaka o daljim planovima ove kompanije! (FOTO)

Telegraf 20.02.2016
- Za svaki proces, za svaku proizvodnu fazu imamo stručnjake i oni na terenu u Boru već analiziraju stvarnu situaciju – kaže Dragović. - “McKinsey” je u Srbiji kako bi uradio tzv. top-down dijagnostiku i u celini sagledao troškove… »

Vernici danas slave SVECA, čiji je razgovor sa ZLIM DUHOM prepričavan vekovima!

Telegraf 20.02.2016
Sveti Partenije je očistio grad od bezbožaca, hramove zatvorio, a mnoge crkve sagradio. Molitvom je lečio svaku bolest, a naročito je oštar bio prema zlim dusima. Sveti Partenije bio je sin đakona iz grada Melitopolja. Još kao dete dobro je pamtio… »

Počinje Rekonstrukcija Garaže Na Obilićevom Vencu: Uskoro novih 1000 parking mesta u centru Beograda!

Telegraf 20.02.2016
- Sa garažom na Studentskom trgu sa novih 750 parking mesta i ovih 220 na Obilićevom vencu dobićemo u samom centru grada skoro hiljadu novih parking mesta. Mi sada prilikom rekonstrukcije ulica radimo i na rešavanju parking mesta, pa ćemo tako duž… »

ONE MORE GAME! Murić prekinuo radovanje igrača, a onda je počela žurka! (VIDEO)

Telegraf 20.02.2016
Košarkaši Partizana radovali su se posle pobede nad Zvezdom, ali je Murić samo kratko poručio da ima još jedna utakmica. Radovali su se košarkaši Partizana posle pobede nad večitim rivalom Crvena zvezdom jer su se plasirali u finale Kupa Koraća… »