Putovanja arhiva vesti 20.02.2016

Skupe greške koje pravimo na putovanjima

Vesti online 20.02.2016
Kada konačno dođu dani odmora i mi se nađemo na putovanju, razum kao da nas u potpunosti napusti. Uzmemo svu svoju ušteđevinu i u stanju smo da je potrošimo do poslednjeg dinara. Znamo da je to vaše vreme, te da ne želite da vas bilo šta ometa u… »

Diolettas :Grčka najinteresantnija destinacija turistima iz Srbije

Beta video 20.02.2016
BEOGRAD - Od ostrva u Grčkoj turistima iz Srbije tradicionalno je interesantan Tasos, a ove godine nešto veće interesovanje za Eviju, ali generalno, interesovanja ima za sva Grčka ostrva.Predsednik komiteta za razvoj turizma na Skiatosu Panos… »

Đurić na Sajmu turizma pozvao građane da putuju na Kosovo

N1 Info 20.02.2016
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je na 38. Međunarodnom sajmu turizma, da "putovanje na Kosovo i Metohiju nikada nije samo turističko, već jedna duhovna i za svakoga ko na Kosovo i Metohiju dođe lična… »

Planinski doručak - da li vam ide voda na usta?

Mondo 20.02.2016
Na planine se ne ide samo zbog čistog vazduha i skijanja, već i zbog dobre hrane. Pogledajte šta se jede na planinama u Srbiji... Projekat "Planinski doručak", koji je zaštićen žigom garancije kvaliteta, predstavljen je danas na Sajmu turizma u… »

Bajkal - jedno od najvećih svetskih prirodnih čuda

B92 20.02.2016
Ogromno poput mora i duboko kao okeanski rov, rusko jezero Bajkal važi za jedno od najvećih svetskih prirodnih čuda. Sa površinom većom od Belgije, Bajkalsko jezero sadrži skoro četvrtinu svih svetskih zaliha sveže vode, što je više od svih pet… »

U Rusiji se otvara hotel od leda

Alo 20.02.2016
Prvi hotel u Rusiji koji će u potpunosti biti izgrađen od leda treba da se otvori 28. februara u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka, objavili su danas lokalni mediji. Prvi gosti u ovom iglu-hotelu se očekuju već 1. marta, objavljeno je na veb… »

Bez Grčke nema mora

Večernje novosti 20.02.2016
Turističke agencije zadovoljne prodajom aranžmana na Sajmu turizma. U ponudi i aranžmani na Egeju od deset dana za četrdesetak evra. SRBI će ove godine definitivno okupirati Grčku. Sudeći prema prodatim aranžmanima, na Sajmu turizma koji se… »

Brčkajte se u PIVU!

Mondo 20.02.2016
Pivara u Austriji je učinila dobro delo za sve ljubitelje ovog napitka. Foto: YouTube Zašto samo piti pivo, kada možete i da se kupate u njemu? "Starkenberg" pivara u Austriji je zamak koji je udaljen nekoliko sati vožnjom od Minhena i u njemu se… »

Havaji dobijaju najskuplje odmaralište na svetu

B92 20.02.2016
Najskuplje odmaralište na svetu, čija će izgradnja prema procenama koštati više od dve milijarde dolara, uskoro bi trebalo da se sagradi na ostrvu Oahu na Havajima. Iza projekta će stajati ista kompanija koja je vlasnik Atlantis Paradise Island na… »

Dragulj do kojeg možete jedino helikopterom ili kroz džunglu

B92 20.02.2016
U centru ostrva Reinion, francuske teritorije u Indijskom okeanu, smestilo se selo koje je i vreme zaboravilo... Ostrvo je nastalo pre tri miliona godina izlivanjem lave, a deo ostrva poznat pod nazivom Sirk de Mafate odvojen je od ostatka ostrva oštrim… »