Beograd arhiva vesti 21.02.2016

Vesić: Beograd se priključuje asocijaciji Belih gradova

Večernje novosti 21.02.2016
Gradski menadžer Beograda Goran Vesić primio je u Starom dvoru delegaciju Biograda na moru na čelu sa gradonačelnikom tog grada Ivanom Knezom i prihvatio ponudu da se glavni grad Srbije priključi asocijaciji Belih gradova. Gradski menadžer Beograda… »

Tri osobe lakše povređene u saobraćajnim nezgodama

Večernje novosti 21.02.2016
U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, lakše su povređene tri osobe. U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, lakše su povređene tri osobe, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada… »

Nema snega, nema ni Sankanijade

Večernje novosti 21.02.2016
Prvi put posle 20 godina neće biti održana tradicionalna manifestacija u Košutnjaku. Beli pokrivač se na dve staze ove godine zadržao samo pet dana. TRADICIONALNA Sankanijada na ski-stazi u Košutnjaku ove godine nije održana jer joj je falilo ono… »

Počinju radionice namenjene podsticanju i razvoju preduzetništva

Politika 21.02.2016
Radionice „Znanjem do cilja” će početi 29. februara i trajaće narednih nekoliko sedmica, najavio je član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje Grada Beograda Dragomir Petronijević. „Znanjem do cilja” namenjena je ljudima koji… »

Radijatori u učionicama najzad zamenili „bubnjare”

Politika 21.02.2016
Izdvojeno odeljenje OŠ „14. oktobar” u Maloj Moštanici dobilo grejanje na pelet. Ugalj, prašina i čađ više neće biti pratioci obrazovanja najmlađih osnovaca u Maloj Moštanici, niti će školarci od prvog do četvrtog razreda sedeti u zimskim… »

ADA CIGANLIJA SAVRŠENA ZA KRAJ VIKENDA Beograđani uživali u toplom danu u prirodi uz reku

Blic 21.02.2016
Poslednji dan vikenda Beograđani su iskoristili da se opuste u prirodi i da za predstojeću radnu nedelju napune baterije pozitivnom energijom. Današnji topao, i gotovo prolećni februarski dan, bio je kao stvoren za šetnju Adom Ciganlijom. Pogledajte… »

Ograničene posete u bolnicama zbog gripa

Politika 21.02.2016
Lekari očekuju blago povećanje broja obolelih, ali ne drastično. – Najvažnije jačanje imuniteta, uzimanje dosta vitamina, voća i povrća, ispijanje limunada, čajeva i domaćih pilećih supa. Zbog porasta broja obolelih od sezonskog gripa… »

Problem stanara u Radničkoj 3

Studio B 21.02.2016
Stanari zgrade u Radničkoj 3 na Čukarici imaju već godinu dana problem sa vodom u podrumskim prostorijama. Pomoć su tražili na više adresa ali do sada problem nije rešen. Na poziv jedne stanarke, ekipa Studija B bila je na licu mesta kako bi… »

Bonton Na Ulici: Ove stvari najviše smetaju Beograđanima

Blic 21.02.2016
Poput gužve u saobraćaju na šetalištima povremeno nastane "kolaps" kada masa ljudi užurbanim koracima krene da gura sve pred sobom kršeći sva nepisana pravila ponašanja. Pitali smo Beograđane kakvo ponašanje na ulici im najviše smeta i evo šta… »

Izgradnja potpuno nove Palilulske pijace sledeće godine

Blic 21.02.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas sa stanovnicima Palilule i najavio obnavljanje Palilulske pijace, koja je planirana za narednu godinu. O problemima građana razgovarali su i glavni urbanista Milutin Folić i šef odborničke grupe… »