Izvor: iKragujevac arhiva vesti 21.02.2016

STRAŠNO - UDES na putu Jagodina - Kragujevac : Dvoje odraslih poginulo, troje dece povređeno!

iKragujevac 21.02.2016
Na putu Jagodina - Kragujevac, oko 19,15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve ososbe. Automobil "opel kadet", registarskih oznaka JA 037-CF, kojim je upravljao neidentifikovani vozač, sleteo je sa puta u potok. Suvozač… »

Obezbeđena sredstva za rešenje problema odlaganja otpada u gradu

iKragujevac 21.02.2016
Do sada je obezbeđeno nešto manje od 22 miliona evra za izgradnju i opremanje Regionalnog centra za upravljanje otpadom u Kragujevcu. Veći deo sredstava, u iznosu od 19 miliona evra, obezbeđen je iz IPA fondova, dok je ostatak od 2,5 miliona… »

EPS produžio rok za plaćanje struje sa POPUSTOM do 29.februara

iKragujevac 21.02.2016
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da će građani koji redovno plaćaju račune za struju do 29. februara moći da ostvare pravo popusta od pet odsto. Rok za ostvarivanje prava popusta od pet odsto za redovno plaćanje je pomeren na do… »

Ljubavni horoskop 22.02.2016. - 06.03.2016.

iKragujevac 21.02.2016
OVAN Ukoliko ste odlučili da napravite »ljubavni zaokret«, potrebno je preispitate svoje kriterijume. Osećate emotivno previranje, ponekad zapadate u neočekivane situacije za koje nemate logično objašnjenje. Želite da promenite svoju emotivnu… »

OPET UDES: Haos na raskrsnici u Erdogliji! [FOTO]

iKragujevac 21.02.2016
Kako iKragujevac saznaje, udes na putu Kragujevac-Jagodina, gde je bilo poginulih, o kojem smo već pisali, nije jedini koji se dogodio u nedelju uveče. Na sreću, ovaj, drugi po redu, prošao je bez fatalnih posledica. Ovog puta, u pitanju je jedno od… »

Dnevni horoskop za 22.02.2016.

iKragujevac 21.02.2016
OVAN Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju. Partner trenutno nema previše… »

KRAGUJEVAC - NAŠ GRAD: Zašto treba da ga volimo?

iKragujevac 21.02.2016
Možete otići bilo kuda, na kraj sveta, ali uvek ćete se vraćati u Kragujevac.Žašto? Kragujevac će uvek ,gde god budete bili, imati onu čarobnu reč ispred svoga imena, on je prestonica moderne Srbije.Taj njegov prefiks , ne može mu niko oduzeti… »

VELIKA RACIJA U KRAGUJEVCU: Žandarmerija sa oklopnima vozilima upala u tri kafića

iKragujevac 21.02.2016
Kragujevačka policija uz asistenciju Žandarmerije izvršila je sinoć upad u klubove "Volpe", "Carpe Diem" i Palisad! Oklopna vozila Žandarmerije, naoružani pripadnici te službe upali su oko tri sata ujutru u sva tri kluba. Niko nije mogao da uđe i… »

Kragujevčani, šta vi mislite ko je bolji RONALDO ili MESI ?

iKragujevac 21.02.2016
Rivalstvo ova dva fudbalera traje već godinama i izgleda da će se to nastaviti i u budućnosti. Dva najbolja fudbalera današnjice, kako na terenu tako i van njega. Dok se njih dvojica bore za titule sa svojim klubovima, fudbalska javnost svakog dana… »

Rusi ponosni na kragujevački kafić - PUTIN

iKragujevac 21.02.2016
Svi pričaju o tome. Mladi kragujevački rusofili, vlasnici novootvorenog kafića Putin, zvučnim imenom ruskog vođe želeli su da stvore autentičan lokalni brend. Nas portal je među prvima objavio vest da je KRAGUJEVAČKI "PUTIN KAFE" UZDRMAO POLA… »