Izvor: Kurir arhiva vesti 21.02.2016

Srbija Tuguje Za Žrtvama: Oteti Srbi ubijeni u Libiji, meta bili teroristi IS

Kurir 21.02.2016
Američki bombarderi napali kamp džihadista u libijskom gradu Sabrati i tom prilikom usmrtili dvoje radnika srpske ambasade u Tripoliju koji su kidnapovani 8. novembra 2015. BEOGRAD - Slađana Stanković, vezista u srpskoj ambasadi u Libiji, i Jovica… »

(Video) Tramp Razbio Rivala: Džeb Buš na ivici suza posle milijarderove pobede u Južnoj Karolini

Kurir 21.02.2016
Sada se Donald Tramp ubedljivo izdvojio među republikancima koji pretenduju na stranačku nominaciju za kandidaturu na predsedničkim izborima u SAD. Analysis: Donald Trump takes ownership of Republican party https://t.co/aJiPrfcL3h… »

Policija Na Nogama U Adaševcima: Izbeglice iz Šida krenule peške ka Hrvatskoj!

Kurir 21.02.2016
Između 120 i 150 izbeglica krenulo je peške iz prihvatnog centra Šid ka auto-putu sa namerom da nastave put ka Hrvatskoj. Oni su zaustavljeni u selu Adaševci i srpska policija mirnim putem pokušava da ih vrati u prihvatni centar. Saobraćaj je… »

(Video) Masakr U Homsu: 57 mrtvih u dva napada aubomobilom bombom

Kurir 21.02.2016
Eksplozije su bile sinhronizovane, a ranjeno je više desetina ljudi. Two blasts in Syria's Homs kill 46, wound dozens https://t.co/8bVgg55OKD pic.twitter.com/gLK3XIl0jK — Haaretz.com (@haaretzcom) February 21, 2016 Većina poginulih su civili i broj… »

Dačić: Tadićev zahtev za mojom ostavkom je najniži ljudski čin

Kurir 21.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je današnji zahtev Socijaldemokratske stranke (SDS) za njegovom ostavkom, kao "najniži ljudski čin predstavljen kao politički stav". "U danu kada u Srbiji nema čoveka koji ne žali za dvoje nedužno… »

(Video) 7 Mrtvih U Mičigenu: Vozio po gradu i nasumice pucao, ubio jedno dete, drugo na ivici smrti

Kurir 21.02.2016
Poslednja žrtva je 14-godišnja devojčica koju je nepoznati napadač ranio, pa je podlegla povredama. Pritvoren jedan osumnjičeni. #Michigan shooting death toll rises to seven #Kalamazoo https://t.co/jzduy3LbiS pic.twitter.com/ERvgIhkpZN — Daily… »

Vučić: Dobili smo uveravanja da SAD nisu znale da su u kampu srpski državljani

Kurir 21.02.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić kaže za RTS da je imao više razgovora sa američkim zvaničnicima i sa ambasadorom SAD u Beogradu Kajlom Skotom o nastradalim srpskim građanima u Libiji. Kako kaže, Srbija je dobila uveravanja da američka strana… »

(Video) Konačno Sporazum: Lavrov i Keri dogovorili prekid vatre u Siriji

Kurir 21.02.2016
Šef američke diplomatije izjavio da bi preliminarni sporazum o primirju mogao da stupi na snagu u narednih nekoliko dana. #BREAKING: 'Provisional agreement' on terms of Syria ceasefire: Kerry — AFP news agency (@AFP) February 21, 2016 Džon Keri je na… »

Vučinić Ode U Advokate: Miškovićev sudija razrešen dužnosti

Kurir 21.02.2016
Visoki savet sudstva razrešio je sudiju Vladimira Vučinića funkcije na njegov lični zahtev. Sudija Vučinić razrešen je na prošlonedeljnoj sednici Visokog saveta sudstva. On je svoj zahtev za razrešenje obrazložio željom da pređe u advokaturu… »

NE PODRŽAVAJU KOALICIJU SA SNS: Kompletan odbor PUPS u Jagodini prešao kod Palme

Kurir 21.02.2016
Gradski odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Jagodini danas je doneo odluku da kompletno pređe u Jedinstvenu Srbiju, rekao je predsednik tog odbora Časlav Đorđević. On je istakao da su se na takav korak rešili posle odluke lidera PUPS da… »