Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 21.02.2016

Srbija Tuguje Za Žrtvama: Oteti Srbi ubijeni u Libiji, meta bili teroristi IS

Kurir 21.02.2016
Američki bombarderi napali kamp džihadista u libijskom gradu Sabrati i tom prilikom usmrtili dvoje radnika srpske ambasade u Tripoliju koji su kidnapovani 8. novembra 2015. BEOGRAD - Slađana Stanković, vezista u srpskoj ambasadi u Libiji, i Jovica… »

Užas Kod Jagodine: Poginuli otac i majka, troje dece povređeno!

Kurir 21.02.2016
Marija je poginula na lici mesta, a Slaviša je neštom kasnije podlegao povredama u Opštoj bolnici u Jagodini. Deca, koja nisu životno ugrožena, prevezena su u Opštu Bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje utvrđene lakše povrede, a kod trećeg prelom… »

Hitno Prevezen U Tiršovu: Tinejdžer palio benzin na ulici, plamen zahvatio dečaka (10)!

Kurir 21.02.2016
LAZAREVAC - Dečak S. J. (10) teško je povređen sinoć u Lazarevcu, kada je mladić Ivan. P (19), iz nepoznatih razloga, prosuo benzin po kolovozu, a potom ga zapalio. Plamen koji je buknuo od upaljenog benzina, zahvatio je i dečaka koji se nalazio u… »

Dečak Zverski Ubio Komšiju: 7 puta ga ubo nožem! Krv prskala po licu i odeći ubice!

Kurir 21.02.2016
D. A. (16) uhapšen zbog sumnje da je prilikom pljačke ubio komšiju Zorana Veličkovića (60), a potom mu ukrao auto i pobegao. SURDULICA - D. A. (16) uhapšen je zbog sumnje da je nožem izmasakrirao komšiju Zorana Veličkovića (60) u njegovoj kući… »

Pljačka U Novoj Varoši: Vlasnik prodavnice nudi 2.000 evra za informaciju o lopovima

Kurir 21.02.2016
NOVA VAROŠ - Vlasnici opljačkane prodavnice u Novoj Varošiponudili su novčanu nagradu za informaciju o pljačkašima koji su im pre pet dana iz službenih prostorija preduzeća ukrali 2,68 miliona dinara. Za dojavu koja će pomoći hapšenju… »

Tragedija U Nišu: Skočio sa petog sprata, prolaznici zatekli stravičan prizor!

Kurir 21.02.2016
NIŠ - Jedan 76-godišnji Nišlija izvršio je danas samoubistvo skočivši sa petog sprata stambene zgrade na uglu Bulevara Nemanjića i ulice Žarka Djurića. Kako saznajemo, danas u 12.45 sati uznemireni prolaznici koji su videli kako čovek skače sa… »

Zaseda Sopotske Policije: Uhapsili tinedžere koji su obijali prodavnice

Kurir 21.02.2016
SOPOT - Policijski skuzbenici PS Sopot u postavljenoj zasedi, na delu prilikom obijanja prodavnice uhvatili 3 lica, Nenada J. (20), Darka K. (19). i Stefana Đ. (19), iz Ralje. Tokom rada sa licima rasvetljeno osam teških krađa prodavnica. Oni su u… »

Velika Racija U Kragujevcu: Žandarmerija upala u tri kafića

Kurir 21.02.2016
Pripadnici žandarmerije su na glavama imali fantomke a bili su punom opremom i sa dugim cevima. KRAGUJEVAC - Oklopna vozila Žandarmerije, naoružani pripadnici te službe upali su oko tri sata ujutru u sva tri kluba. Niko nije mogao da uđe i izađe iz… »

Srbi Iz Libije Optužuju: Potežica je kriv za njihovu smrt! Važnije su mu njegove gala zabave od nas!

Kurir 21.02.2016
Ambasadora baš briga za srpski narod, važnije su mu njegove gala zabave od nas, tvrdi medicinska sestra koja radi u Tripoliju. TRIPOLI - Nakon pogibije Slađane Stanković i Jovice Stepić, svi Srbi u Libiji su prestravljeni! Ovo je samo još jedan u… »

Rođak Ubijene Zlate: Otac i braća sigurno će tražiti krvnu osvetu!

Kurir 21.02.2016
Njena porodica neće sedeti skrštenih ruku, kaže Jovan Isenov, čiju je sestričinu Zlatu Nikolić ubio muž Ljubiša Vasić. KRUŠEVAC - Dobro poznajem Zlatinu rodbinu po majci, Mitrovići ne praštaju. Osvetiće se porodici ubice čim se obavi… »