Izvor: OK radio arhiva vesti 21.02.2016

Lebane: Predsedniku SO ukrali 30.000 evra

OK radio 21.02.2016
Nepoznati lopovi obili su kuću Srđana Jovića, predsednika Skupštine opštine Lebane, i iz nje odneli oko 30.000 evra, 700.000 dinara i zlatni nakit. Pljačka se dogodila u subotu uveče, kada u porodičnoj kući Jovića nije bilo nikoga. Lopov se… »

Dug Grada po kreditima 4 miliona evra, zadužuju se za još 2

OK radio 21.02.2016
Ukupan preostali dug Grada Vranja po osnovu uzetih kredita iznosi 465 miliona dinara ili 3,8 miliona evra, govore podaci Sekretarijata za finansije i privredu. Najveće je dugovanje po kreditu koji je uzet za rekonstrukciju šetališta u centru grada… »

Ubica iz Surdulice: SVE ĆU DA VAS POKOLJEM

OK radio 21.02.2016
Maloletni D.A. koji je počinio stravičan zločin usmrtivši Zorana Veličkovića (60) iz sela Binovce kod Surdulice, bio je poznat kao problematičan tip. Jedna od devojaka iz ovog sela koja je nekada išla u školu sa maloletnim D.A. priča da je on… »

SLAĐANA NEDELJKOVIĆ: Snovi od slika i pesama

OK radio 21.02.2016
Slađana Nedeljković, slikarka i pesnikinja iz Vranja, nakon brojnih samostalnih izložbi, kolektivnih, humanitarnih i dve zbirke poezije, trenutno piše kratke priče. Kako kaže, ove priče su došle kao neka vrsta oslobođene forme, kao sledeći… »

Granice Srbije nisu zatvorene

OK radio 21.02.2016
Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić izjavio je u nedelju da srpske granice nisu zatvorene, ali da će od ponedeljka migranti sa ratom zahvaćenih područja moći da se kreću zapadno-balkanskom rutom isključivo uz potvrdu sa pečatom i… »

Forbs: Nafta će biti besplatna

OK radio 21.02.2016
U svetu ima previše nafte, a s obzirom da alternativni izvori energije postaju sve važniji, za 40 godina nafta bi mogla biti besplatna, tvrdi analitičar Forbsa Don Mauldin. On je dodao da se još uvek ne zna da li će se cene nafte uopšte oporaviti i… »

Žitorađa: Naprednjaci izleteli s vlasti

OK radio 21.02.2016
Vlast u Žitorađi preuzeli SDS i Srpska radikalna stranka. Nakon samo godinu dana naprednjaci "izleteli" iz vlasti u Žitorađi. U petak, posle održane sednice SO Žitorađa, vlast je preuzela SDS Borisa Tadića i Srpska radikalna stranka, kojima su se… »

Slavni glumci koji nikada nisu dobili Oskara

OK radio 21.02.2016
Oskar, godišnja filmska nagrada koju dodeljuje američka Akademija filmskih umetnosti, važan je trenutak u karijeri svakog glumca. Naime, mnogi sjajni holivudski glumci bili su nominovani za ovu nagradu po nekoliko puta, ali im je, UVEK “za dlaku”… »

Pronašao novčanik, pa napisao pismo vlasniku

OK radio 21.02.2016
Rajli Flaerti , 28-godišnjak iz Njujorka, na jednom koncertu je izgubio novčanik, a nekoliko dana kasnije dobio je veoma iskreno pismo od osobe koja ga je pronašla. Evo kako glasi pismo koje je Flaerti objavio na svom Instagram profilu: “Dragi Rajli… »

SVIREPO UBISTVO – policija traga za saučesnicima

OK radio 21.02.2016
Vranje – U selu Binovce kod Surdulice gde se dogodio stravičan zločin pronela se vest da je u toku noći priveden još jedan saučesnik u ubistvu Zorana Veličkovića iz ovog sela. Međutim, policija je to demantovala, a Dragan Stamenković, portparol… »