Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 21.02.2016

U ZATVORU KOVAO PLAN KAKO ĆE JE UBITI: Ljubiša krvnički ugušio suprugu jastukom jer je sumnjao da ga vara

Telegraf 21.02.2016
Tragičan ishod burne ljubavne veze Ljubiše i Zlate mogao se naslutiti mesecima unazad. Ljubiša Vasić (26) iz Kruševca je, u noći između petka i subote, jastukom ugušio nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) u spavaćoj sobi jer je sumnjao da ga je… »

Stravično: Dve osobe poginule, troje dece povređeno kada je auto sleteo u potok kod Jagodine

Telegraf 21.02.2016
Suvozač Marija A. (23) poginula je na licu mesta, dok je vozač od zadobijenih povreda preminuo na prijemnom odeljenju jagodinske bolnice. Na putu Jagodina – Kragujevac, oko 19,15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve… »

Užas U Centru Niša: Deka skočio sa petog sprata dok su ga prolaznici GLEDALI

Telegraf 21.02.2016
Niška policija potvrdila je događaj i saopštila da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo. Jedan sedamdesetšestogodišnji Nišlija izvršio je danas samoubistvo skočivši sa petog sprata stambene zgrade na uglu Bulevara… »

Horor U Lazarevcu: Piroman POSIPAO I PALIO BENZIN po ulici, umalo nastradalo dete

Telegraf 21.02.2016
Dečaku su u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu konstatovane teške povrede koje su opasne po život. I. P. (19) iz Lazarevca sinoć je teško povredio desetogodišnjeg dečaka dok je polivao benzin i palio ga po kolovozu. ZAPALIO SAM GA, ALI… »

Porodice Diplomata Iz Libije Zavijene U Crno: Slađanine ćerke skrhane od bola, Jovicin brat zanemeo

Telegraf 21.02.2016
Porodice stradalih Srba neme su od bola i ne mogu da prihvate strašnu tragediju koja ih je zadesila. Srpske diplomate, Slađana Stanković i Jovica Stepić stradali su u vazdušnom napadu u Libiji, a nakon tragičnih vesti, njihove porodice su zavijene u… »