Izvor: Tračara arhiva vesti 21.02.2016

Vlada Stanojević nemilosrdno izvređao bivšu ženu Anu Mariju!

Tračara 21.02.2016
Pre samo godinu dana se Ana Marija Žujović požalila na Fejsbuku da je njen suprug, Vladimir Stanojević, pretukao, izbacivši fotografiju svog pretučenog lica. Iako se ovih dana očekivao epilog priče, sud i dalje nije doneo presudu, a voditelj je… »

Potresno: Cuca priča o porodičnoj tragediji

Tračara 21.02.2016
Novi farmeri Ivona Negovanović Cuca, Ceca Jovanović i Milan Đorđević Crni razgovarali su juče o svojim porodicama, kada je Cuca otkrila svoju porodičnu tragediju. “Imala sam jednu sestrau, ali sada ne postoji”, počela je Cuca. Pevačica je… »

Zorica Marković: Vesna samo šeta i komanduje, ne radi ništa!

Tračara 21.02.2016
Farmeri su dobili pismo od zadruge sa novim zadatkom, da odrede ko je najmanje aktivan na Farmi u prvoj nedelji. Svako od farmera izneo je svoje mišljenje, a kada je na red došla Zorica Marković, ona je svojim početnim izlaganjem pokušala da ublaži… »

Cuca i Dušica željne seksa: Nismo imale seks nedelju dana!

Tračara 21.02.2016
Na Farmi se stvari zahuktavaju, posebno među ženama. Cuca i Dušica su ležale u krevetu i počele da se maze. “Ja hoću da je mazim, ona vrišti pored mene”, rekla je Dušica i nastavila da mazi Cucu. Dok je Dušica mazila guzu Cuci, ova je nju… »

Možete li ga prepoznati?

Tračara 21.02.2016
Ozbiljan pogled, brčići i kravata. Mnogo mlađi, ali i dalje on, Aleksandar Saša Popović. Da li je davne 1972. godine kao 18. godišnjak, Saša znao šta će sve postići? Verovatno ne. Ali danas, kao direktor Grand produkcije koja je otkrila zvezde… »

Kesha se oglasila po prvi put nakon sudske presude za Sony Records!

Tračara 21.02.2016
Pevačica Kesha se zahvalila svima na lepim rečima nakon što je sudski odlučeno da ne može prekinuti ugovor sa producentom Dr. Lukeom. Kesha trenutno prolazi kroz ogorčenu pravnu bitku sa producentom Dr. Lukeom, koji je nju tužio za klevetu dok ona… »

Kylie Minogue se udaje!

Tračara 21.02.2016
Pevačica Kylie Minogue nije zvanično potvrdila vest o udaji, ali njen verenik Joshua Sasse jeste. On je svima na zabavi povodom dodele NME nagrada pričao o njegovim i pevačicinim budućim planovima . Zanosna pevačica nije nikog ostavila ravnodušnim… »

Niko nema ovakve fanove: Nećete verovati kakav poklon je dobila Maca

Tračara 21.02.2016
Maca Diskrecija je učešćem u Parovima osvojila simpatije mnogih gledaoca te sada može da se pohvali armijom fanova. Po statusu koji je skoro osvanuo na Facebooku, možemo sa sigurnošću da kažemo da su njeni fanovi najbolji na celom svetu. Naime, na… »

Kristinina mama progovorila o traumama svoje ćerke

Tračara 21.02.2016
Kristina Čanković šokirala je sve farmere i gledaoce kada se jedne noći probudila uz vrisak. Ukućani su odmah predpostavili da je članica grupe Luna bila zlostavljana. “Sa 14 godina sam doživela strašnu stvar, neću da pričam o tome jer je to… »

Bivša snajka o Vasićima: To su zli ljudi!

Tračara 21.02.2016
Zvezde Velikog brata, Vasići, ponovo su u centru pažnje! Elena Selimović, bivša žena Mileta Vasića, otkrila je šokantne detalje svog kratkog bračnog života u porodičnoj kući ove porodice koju je Balkan zavoleo zbog spontanosti. Pored toga… »