Zabava arhiva vesti 21.02.2016

Vlada Stanojević ponovo opleo po Ana Mariji: Idiotkinjo, ti samo lažeš, praviš spletke i skačeš po tuđim ku..evima!

Svet 21.02.2016
Nakon što je Ana Marija Žujović tužila bivšeg dečka Vladu Stanojevića za povredu časti, a svoju čast procenila na 8.000 evra, voditelj i bivši učesnik Farme odlučio je da sa Fejsbuk prijateljima podeli svoju ljutnju. Podsetimo, Ana Marija se… »

Bijonse razbesnela američke policajce koji joj spremaju osvetu

24 Sata 21.02.2016
Bratski red policije Majamija, organizacija koja okuplja tamošnje policajce, u četvrtak je pozvao na bojkot predstojeće turneje Bijonse koju ona započinje u aprilu u Marlins parku u Majamiju. Osude Bijonse su krenule skoro odmah nakon ššto je… »

Đoganijeva ćerka: Zbog roditelja sam išla kod psihijatra!

Vesti online 21.02.2016
Najstarija ćerka pevačice Anabele Atijas i farmera Gagija Đoganija, Luna, kaže da joj sve ove godine nije bilo lako da bude dete javnih ličnosti, koje su se, pri tom, razvele. Izjave u kojima njeni roditelji za medije govore ružne stvari jedno o… »

Robert Mugabe je najstariji predsednik na svetu

Beta 21.02.2016
Predsednik Zimbabvea Robert Mugabe danas je napunio 92 godine i najstariji je aktivni šef države. Zvanična proslava njegovog rodjendana u Zimbabveu biće održana 28. februara. Prošle godine je za njegovu rodjendansku proslavu ubijeno nekoliko… »

U Rusiji se otvara hotel od leda

Radio 021 21.02.2016
Prvi hotel u Rusiji koji će u potpunosti biti izgrađen od leda treba da se otvori 28. februara u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka. Prvi gosti u ovom iglu-hotelu se očekuju već 1. marta, objavljeno je na veb sajtu turističke organizacije ove… »

Tragedija: Cuca: Sestra mi je poginula sa 18 godina!

Blic 21.02.2016
Ivona Negovanović Cuca otkrila je tajnu koju je dugo čuvala skrivenu. Naime, Cuca je Crnom i Ceci ispričala da sa jednom sestrom ne razgovara, a da joj je druga poginula kada je imala 18 godina. - Jedna sestra me je izgubila za sva vremena. Nikada… »

Misle da ih niko ne vidi: Matora i Morena se pipkale i ljubile! (video)

Svet 21.02.2016
Učesnice rijalitija “Parovi” Jovana Tomić Matora i Morena Marjanović gotovo da su nerazdvojne u vili, a da su tačna spekulisanja kako između njih postoji nešto više od prijateljstva, govori situacija koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u… »

Zorica Marković isprozivala Vesnu Zmijanac: Ona samo komanduje, ne radi ništa! (video)

Svet 21.02.2016
Farmeri su dobili pismo od zadruge, a njihov zadatak je da odrede ko je najmanje “zavrnuo rukave” na imanju u prvoj nedelji. Pre nego što se izjasnila, Zorica Marković je pokušala da ublaži situaciju. “Koliko god grubo zvučalo, na shvatajte to… »

Bivša ljubavnica preti Milanu Popoviću: Otkriću sve tajne

Blic 21.02.2016
Bivša devojka Milana Popovića, koji ju je ostavio zbog veze sa Severinom, Aleksandra Blagojević je ušla na "Farmu" i preti da će sve detalje veze otkriti u javnosti. blictv_rs/main 0 0… »

Engleska kraljica izdaje knjigu o verskim ubedjenjima

Beta 21.02.2016
Britanska kraljica Elizabeta II opisala je svoja verska ubedjenja u predgovoru svoje nove knjige "Kraljica sluškinja i kralj kojem služi". Kraljica je izrazila zahvalnost britanskoj javnosti zato što se moli za nju i navela da je osetila "božju… »