Arhiva vesti 22.02.2016

Neizvesnost: Avion sa telima poginulih Srba u Libiji možda neće krenuti danas, Odalović: Očekujemo izveštaj o svim…

Blic 22.02.2016
Neizvesno je da li će posmrtni ostaci Jovice Stepića i Slađane Stanković danas biti preneti u Srbiju, rekao je generalni sekretar Minitarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, koji je ranije za "Blic" rekao da bi to trebalo da se dogodi do kraja… »

Mihajlović u Londonu o regionalnoj infrastrukturi

Večernje novosti 22.02.2016
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović razgovarala je sa evropskom komesarkom za saobraćaj Violetom Bulc o mogućnostima i značaju regionalnog saobraćajnog povezivanja. Potpredsednica Vlade Srbije i… »

Assad raspisao parlamentarne izbore u Siriji

Al Jazeera 22.02.2016
U Siriji se svake četvrte godine održavaju parlamentarni izbori, a sirijski predsjednik je ovogodišnje raspisao za 13. april. Sirijski predsjednik Bashar al-Assad raspisao je parlamentarne izbore za 13. april. U Siriji se svake četvrte godine… »

Novak: Federer nedostaje tenisu

B92 22.02.2016
Najbolji teniser današnjice Novak Đoković rekao je da se nada da će Rodžer Federer uskoro da se oporavi jer nedostaje tenisu. Federeru je dan posle polufinala Australijan opena napukao meniskus kolena i posle operacije će odsustvovati mesec dana… »

Sertić u Skupštini: Smanjićemo dugovanja javnih preduzeća

RTS 22.02.2016
Poslanici republičkog parlamenta završili su večeras objedinjeni načelni pretres o 14 zakonskih predloga, među kojima je i Predlog zakona o javnim preduzećima, koji propisuje da će se direktori javnih preduzeća birati na javnom konkursu i da neće… »

Na promenljivoj kamati se može dobiti, ali i izgubiti

Dnevnik 22.02.2016
Sudeći po izveštaju Kreditnog biroa Udruženja banaka Srbije, građani su finansijske kuće na samom početku godine zaobilazili. Krediti za privredu i stanovništvo su povećani 0,1 odsto u odnosu na isti. datum u decembru 2015. Ukupna suma zajmova je… »

Radulović: Vučić i njegovi ministri moraju da kažu zašto je ambasada u Libiji radila i dalje radi

Blic 22.02.2016
Predsednik Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da od premijera Srbije Aleksandra Vučića zahteva da prestane da manipuliše javnošću i da iznese prave podatke o okolnostima koje su prethodile pogibiji službenika srpske ambasade u… »

Evropi je potreban zajednički pristup za rešavanje migrantske krize

Beta 22.02.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas, nakon susreta sa ministrom unutrašnjih poslova Švedske Andersom Igemanom, da je potreban zajednički pristup na evropskom nivou u suočavanju sa novim talasom migranata koji se očekuje… »

Rusija traži dozvolu za osmatračke letove nad SAD-om

Al Jazeera 22.02.2016
Amerika strahuje da će Rusija letove koristiti za prikupljanje obavještajnih podataka. Rusija planira danas zatražiti dozvolu da pokrene letove osmatračkih aviona opremljenih najmodernijim digitalnim kamerama, uprkos upozorenju američkih… »

Murić: Žao mi je što smo ostali prekratki!

Vesti online 22.02.2016
Košarkaš Partizana Edo Murić priznao je da mu je teško pao poraz u finalu Kupa Radivoja Koraća od Mega Leksa . - Žao mi je, želeli smo trofej, daleko smo došli, do finala, ali na kraju smo ostali prekratki. Ostaje nam sada da radimo, uskoro… »