Beograd arhiva vesti 23.02.2016

NOĆ U BEOGRADU: 2 povređeno u 3 saobraćajke

Kurir 23.02.2016
U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, lakše su povređene dve osobe, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Macura je kazala da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 6.50 u Ustaničkoj ulici… »

Čukarički rukavac će uskoro biti turistička atrakcija Beograda (FOTO)

Telegraf 23.02.2016
Počeli su radovi na raščišćavanju mulja koji se iz Topčiderske reke slio u Čukarički rukavac, a koji se povećao prilikom izgradnje Mosta na Adi. Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, obišli su danas… »

Na ulice Beograda stići će 87 novih autobusa, u planu izgradnja marine u Čukaričkom rukavcu

Večernje novosti 23.02.2016
Gradski menadžer Goran Vesić najavio da će ove godine na ulice Beograda stići 87 novih solo, zglobnih i električnih autobusa, čija je vrednost 3,8 miliona evra. BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će tokom ove godine… »

Beograd - nova atraktivna destinacija

Studio B 23.02.2016
Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Gde još niste bili" privukao je za četiri dana oko 71.500 posetilaca, što je nekoliko hiljada više nego prošle godine, izjavio gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Mali je Tanjugu rekao da je Beograd… »

Preporuka za razrešenje direktorke PU "Boško Buha"

Press 23.02.2016
Zaštitnica prava građana Beograda Katarina Žeželj, uputila je danas javnu preporuku za razrešenje direktorke Predškolske ustanove "Boško Buha" Marine Kostić, zbog objavljivanja fotografija dece u reklamnom materijalu tog obdaništa. Kako se navodi… »

Incident na predavanju Devenporta na FPN

N1 Info 23.02.2016
Na Fakultetu političkih nauka večeras je došlo do incidenta pred početak predavanja Majkla Devenporta kada su tri osobe iz publike povikale "okupacija, ovo nije demokratija, mi smo prisiljeni na vas". Trojica mladića, koji su bili u publici… »

Suzbijanje nelegalne ulične prodaje jače nego ikad!

Telegraf 23.02.2016
U cilju suzbijanja nelegalne ulične prodaje mobilna ekipa je, uz asistenciju Komunalne policije, obišla pijace "Vidikovac", "Skadarlija", "Banjica", "Zvezdara" i Kameničku pijacu. Takođe, kontrolisan je komunalni red i ulična prodaja na prostoru oko… »

Više Od 260 Radnih Mesta: Sajam zapošljavanja sledeće subote u Rakovici

Blic 23.02.2016
Više od 260 radnih mesta, u subotu 5. marta će biti ponuđeno građanima Rakovice, na Sajamu zapošljavanja, koji će biti održan u zgradi te gradske opštine. Ovaj Sajam zapošljavanja okupiće najmanje 24 firme koje će građanima ponuditi poslove… »

Francuskinje otvorile pekaru u Beogradu!

Večernje novosti 23.02.2016
Klara Pulja i Klemans Diđovani, drugarice sa severa zemlje galskih petlova, došle u srpsku prestonicu da započnu posao. Kroasane i druga peciva mese i prodaju same. ČINI se da nema mlade osobe u Srbiji koja ne mašta da ode odavde. Uglavnom zbog… »

Svečano Na SPOMEN-GROBLJU OSLOBODILACA BEOGRADA: Položeni venci povodom Dana branilaca otadžbine

Kurir 23.02.2016
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević položio je danas venac na Spomen-groblje oslobodilaca Beograda, povodom Dana branilaca otadžbine, nacionalnog praznika Ruske Federacije. "Nekada najveći sovjetski, a danas ruski praznik prilika je da se… »