Izvor: Akter arhiva vesti 23.02.2016

Avion sa telima diplomata sleteo u Beograd

Akter 23.02.2016
Avion sa posmrtnim ostacima tragično nastradalih Slađane Stanković i Jovice Stepića, sleteo je večeras u 19.25 sati na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Avion sa posmrtnim ostacima tragično nastradalih Slađane Stanković i Jovice Stepića… »

Vučić i Šumaher o daljem investiranju u Srbiju

Akter 23.02.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom kompanije za proizvodnju najmodernijih sistema rasvete „Cumtobel“ Ulrihom Šumaherom. Vučić je sa Šumaherom razgovarao o nastavku uspešno započete saradnje i potencijalima… »

Partizan pustio Umarua u Šenžen

Akter 23.02.2016
Fudbaler Partizana Abubakar Umaru karijeru će nastaviti u kineskom drugoligašu Šenženu, prenose beogradski mediji. Radna grupa crno-belih jutros je na sednici odlučila da pusti Umarua u Kinu u transferu vrednom 1,2 miliona evra i 15 odsto od naredne… »

Na Batrovcima kamioni čekaju 8 sati, na Šidu pet

Akter 23.02.2016
Na graničnom prelazu Batrovci za teretni saobraćaj zadržavanja su i dalje duga i višesatna na ulazu u Hrvatsku, a u proseku se čeka oko osam časova. Na graničnom prelazu Šid kamioni čekaju oko pet sati. Na ulazak u Mađarsku, na graničnom… »

Lončar: Policiji sam lično odneo ugovore o stanu

Akter 23.02.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas, povodom navoda KRIK-a da je pre 14 godina kupio stan od supruge člana zemunskog klana, da su nadležni organi uradili svoj posao i da je epilog o tome poznat. "Lično sam odneo sve ugovore policiji… »

Tadić: Vučić da ne štiti Dačića

Akter 23.02.2016
Boris Tadić izjavio je danas da premijer Srbije Aleksandar Vučić ne treba da štiti Ivicu Dacića u slučaju pogibije dvoje službenika srpske ambasade u Libiji jer će onda i on biti odgovoran za njihovu pogibiju. Predsednik Socijaldemokratske stranke… »

Incident pred početak predavanja Majkla Devenporta

Akter 23.02.2016
Pred početak predavanja šefa Delegacije EU u Srbiji Majkla Davenporta na FPN-u troje prisutnih je protestovalo zbog njegovog dolaska. Pred početak večerašnjeg predavanja šefa Delegacije EU u Srbiji Majkla Devenporta na Fakultetu političkih nauka… »

Vikiliks: NSA špijunirala Ban Kimuna

Akter 23.02.2016
Sajt Vikiliks je danas objavio nove poverljive dokumente koji otkrivaju da je američka Agencija za nacionalnu bezbednost (NSA) prisluškivala privatne sastanke svetskih lidera, uključujući prvog čoveka Ujedinjenih nacija Ban Kimuna, nemačke… »

Eksplozija u britanskoj elektrani, jedan poginuo

Akter 23.02.2016
Najmanje jedna osoba je poginula u eksploziji u britanskoj elektrani "Didkot" (Didcot), javili su britanski mediji. Televizija BBC je izvestila da je policija proglasila veliki incident i da ima žrtava. Na televizijskim snimcima vidi se polovina velike… »

Stefanović: Ponašaćemo se kao Austrija i Nemačka

Akter 23.02.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je iz Slovenije danas stigao dopis da će ta zemlja prihvatiti samo migrante koji su spremni da zatraže azil u Austriji ili Nemačkoj i ponovio da će se Srbija ponašati isto kao Austrija… »