Izvor: Kurir arhiva vesti 23.02.2016

(Foto) Muk Na Aerodromu: Tela ubijenih u Libiji sačekali članovi porodice i Dačić

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Posmrtni ostaci tragično nastradalih Slađane Stanković i Jovice Stepića, službenika Ambasade Srbije u Libiji, stigli su večeras oko 19.30 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Tela tragično nastradalih službenika ambasade Srbije… »

Vučić S Nemačkim Kraljem Mesa Tenis: Volim srpske ćevape, došao sam da ulažem a ne da izvlačim pare!

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Vlasnik nemačke mesne industrije "Tenis" Klemens Tenis potvrdio je danas u Beogradu da namerava da organizuje proizvodnju mesa u Srbiji, a sa premijerom Aleksandrom Vučićem dogovorio je naredne korake za dolazak te kompanije u Srbiju, od… »

NA BATROVCIMA SE ČEKA 13 SATI: 400 kamiona čami u koloni dugoj 8 kilometara

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Na graničnom prelazu Batrovci promet robe se i dalje otežano odvija, a na izlazu iz Srbije danas se nalazi oko 400 kamiona, u koloni dugoj osam kilometa, pa zadržavanje traje 13 sati. Gužva je počela još za vikend i uslovljena je usporenim… »

Lončar: Policiji sam lično odneo ugovore o stanu

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas, povodom navoda KRIK da je pre 14 godina kupio stan od supruge člana zemunskog klana, da su nadležni organi uradili svoj posao i da je epilog o tome poznat. "Lično sam odneo sve ugovore… »

Tadić: Vučić da ne štiti Dačića u slučaju pogibije Srba u Libiji

Kurir 23.02.2016
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da premijer Srbije Aleksandar Vučić ne treba da štiti ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića u slučaju pogibije dvoje službenika srpske ambasade u Libiji, jer će onda i on biti… »

Incident pred početak predavanja Majkla Devenporta na Fakultetu političkih nauka

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Pred početak večerašnjeg predavanja šefa Delegacije EU u Srbiji Majkla Devenporta na Fakultetu političkih nauka, troje prisutnih je protestovalo zbog njegovog dolaska, da zviždi i da viču "Okupacija, ovo nije demokratija, mi smo… »

Kompanija Mars Povlači Čokoladice Iz Dela Evrope: Zbog pronađene plastike povlače i druge proizvode

Kurir 23.02.2016
Američka konditorska kompanija Mars naložila je danas da se čokoladice "mars" i "snikers", kao i slatkiši "selebrejšns", povuku iz prodaje u nekoliko evropskih zemalja, pošto je u jednom od proizvoda pronađena plastika. Osim povlačenja čokoladica… »

Ministar Lončar: Ove godine posao za više od 1.000 lekara

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar očekuje da ove godine bude zaposleno više od 1.000 lekara i više od 1.500 zdravstvenih radnika. Kako je rekao, od kako je on na čelu ministarstva, posao je dobilo 960 lekara i 2.200 zdravstvenih radnika… »

Otežan Bio Pristup: Hakeri napali sajt predsednika Srbije

Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića u ponedeljak su napali hakeri, pa je do večernjih sati bio otežan pristup stranici, a reč je o jednom od sada najvećih napada na tu web prezentaciju, saopšteno je danas iz Nikolićevog kabineta… »

Balkanska Turneja: Princ Čarls i Kamila 16. i 17. marta u Srbiji

Kurir 23.02.2016
LONDON - Britanski princ Čarls sa suprugom Kamilom boraviće 16. i 17. marta u poseti Srbiji, u okviru šestodnevne turneje po Zapadnom Balkanu. Kako je danas objavljeno na sajtu princa Čarlsa, reč je o zvaničnim posetama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori… »