Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 23.02.2016

Prema evidenciji NSZ u Novom Sadu 27.000 nezaposlenih

Moj Novi Sad 23.02.2016
Nezaposlenost je svakako veliki problem našeg društva i jedan je od glavnih razloga za odlazak mladih iz Srbije. Novi Sad svakako deli sudbinu čitave države u tom smislu, ali u poslednje vreme postoji nekih naznaka da bi dolaskom najavljenih… »

Železnička i Vase Stajića sutra bez struje

Moj Novi Sad 23.02.2016
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, “Elektrovojvodina“ će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Rakovcu, Futogu, Šakotincu, Veterniku i Kaću. Novi Sad: - od 7 do 9 sati: Železnička 6-34, 3-9; Vase Stajića… »

Deo Bulevara oslobođenja danas bez vode

Moj Novi Sad 23.02.2016
Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će od 9 do 15 sati biti Ulica Emanuela Jankovića i okolne ulice, dok će bez vode do… »

Sremska Kamenica: Karađorđeva ulica postaje jednosmerna

Moj Novi Sad 23.02.2016
Karađorđeva ulica u Sremskoj Kamenici privremeno će postati jednosmerna, od četvrtka, 25. februara, do 7. marta, zbog izgradnje kanalizacije. Iz pravca centra Sremske Kamenice, na raskrsnici Karađorđeve ulice sa obilaznicom, biće jednosmerni režim… »

Poražavajuće: Skoro polovina Novosađana uopšte ne posećuje kulturne ustanove

Moj Novi Sad 23.02.2016
Skoro svaki drugi stanovnik Novog Sada, tačnije njih 45 %, u poslednjih šest meseci nije posetilo nijednu od kulturnih ustanova. To je rezultat istraživanja agencije "Ninamedia" sprovedenom na 1.200 ispitanika tokom proteklog meseca. Od onih koji ih… »

Princ Čarls i Kamila dolaze u Novi Sad

Moj Novi Sad 23.02.2016
Britanski princ Čarls sa suprugom Kamilom u martu će posetiti Srbiju u okviru petodnevne turneje po Balkanu, saopšteno je danas u Londonu. Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola u Beograd će doputovati 16. marta. Zvaničan program će početi… »

VIDEO: Momak od državnog vrha traži lek za svoju bolest

Moj Novi Sad 23.02.2016
Nenad Pavlović iz Beograda ima 16 godina i oboleo je od retke bolesti krvi. Lek koji mu treba je skup i on ne može da ga kupi. Video klipom se obratio držanom vrhu i traži od njih da reše njegov problem. I pored toga što mu je neophodan lek, Nenad… »

Čašu piva, molim!

Moj Novi Sad 23.02.2016
Predavanje „Čašu piva, molim!“ iz ciklusa „Reč ima gastronomija“, održaće se sutra, u sredu 24. februara, u 18 časova u Muzeju Vojvodine. Predavač je Zoran Stevanović. Predavanje je organizovano u saradnji sa Srpsko-nemačkim društvom… »

Bečejac isekao suprugu

Moj Novi Sad 23.02.2016
Policija je uhapsila R. T. (31) iz okoline Bečeja i odredila mu zadržavanje do 48 časova, pod sumnjom da je nevenčanoj supruzi zadao više udaraca i pri tome joj naneo nekoliko posekotina po telu. Okrivljeni, kojem se stavlja na teret pokušaj… »

GDE JE KRENULA KAMPANJA: Novosadski kafići otvoreno zauzimaju političke strane

Moj Novi Sad 23.02.2016
Politika je odavno ušla u sve pore života, to nije nikakva tajna, o politici se mnogo priča u kafanama, još od pojave istih, često su ove teme bile i povod za obračune, ali, prvi put u modernoj višestranačkoj istoriji Srbije, koliko je nama… »