Beograd arhiva vesti 24.02.2016

BEOGRAD Devojka teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Košutnjaku

Večernje novosti 24.02.2016
Devojka je zadobila teže povrede kada je auto, kod ski kluba na Košutnjaku, sleteo sa puta, a nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar. BEOGRAD - Jedna osoba teže je povređena u saobraćajnoj nesreći kod ski kluba na… »

Grad traži partnera za izgradnju marine

Danas 24.02.2016
Iz Čukaričkog rukavca očišćena trećina mulja, biće prohodan u narednih deset godina. U toku je čišćenje rečnog korita Čukaričkog rukavca, nakon čega će problem loše prohodnosti biti rešen za narednih pet do deset godina. Prema rečima… »

Mali Sa Čepurinom: Organizacija Dana Moskve u Beogradu

Kurir 24.02.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom, a glavna tema razgovora bili su predstojeći Dani Moskve u Beogradu 2016, koji su planirani za kraj septembra ove godine. Grad… »

Izboden migrant u Beogradu

N1 Info 24.02.2016
Na štandu UNHCR-a kod autobuske stanice u Beogradu izboden je jedan migrant iz Maroka, potvrđeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći i MUP-u. Do povređivanja je došlo posle svađe i tuče trojice Alžiraca i dvojice Marokanaca kod Autobuske stanice u… »

Suve Česme U: subotu bez vode ostaju ovi delovi Beograda

Blic 24.02.2016
Stanovnici Surčina i viših i perifernih delova Novog Beograda i Zemuna ostaće bez vode od petka uveče do subote u 17.30 sati zbog radova na proizvodnom pogonu na Bežaniji, saopšteno je danas. U saopštenju Beogradskog vodovoda i kanalizacije navodi… »

„Bus plus" dopune za mart

Studio B 24.02.2016
Dopuna personalizovanih „bus plus" kartica za mart počinje sutra, 25. februara. Putnici svoje kartice mogu da dopune na više od dve hiljade prodajnih mesta, saopštavaju iz „Bus plus" sistema. Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi elektronske… »

Osnovan Savet za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom

Studio B 24.02.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predsedavao je konstitutivnoj sednici Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Beograda, koja je održana u Starom dvoru. Gradonačelnik je tom prilikom istakao da će osnivanje ovog… »

MALI: Sredinom marta počinje izgradnja kineske fabrike u Bariču za 1.400 radnika

Kurir 24.02.2016
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstavio je danas u Obrenovcu projekat izgradnje fabrike „Meita”, koja se bavi proizvodnjom automobilskih delova i motora, i u kojoj će biti zaposleno 1.400 radnika. Početak izgradnje predviđen je za… »

Urnebesan "promotivni" video za Mirijevo: Ovde NIJE rođen Tesla, o ovim avlijama Andrić NIJE pisao

Blic 24.02.2016
Ako ne volite peščane plaže, ako ne volite snežne vrhove, ako ne volite mir i tišinu dođite u Mirijevo! Ovo poručuje promotivni klip “Visit Mirijevo” koji je na Youtube postavio autor Branislav Raičević. Primamljivo, zar ne? Zobacz na Youtube… »

Počinje akcija "Borba protiv droge" u svim osnovnim i srednjim školama na Paliluli!

Telegraf 24.02.2016
Ova akcija će se sastojati iz dva dela, jedan će biti u vidu tribine na kojoj će pričati stručnjaci o lošim dejstvima droge, ali i jedan lečeni narkoman koji će s đacima podeliti pakao kroz koji je prošao, a biće i odigrana predstava "Ljubav u… »