Beograd arhiva vesti 24.02.2016

Auto Sleteo Sa Puta: Teže povređena devojka na Košutnjaku

Blic 24.02.2016
Jedna osoba teže je povređena u saobraćajnoj nesreći kod ski kluba na Košutnjaku, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Kako je navedeno, devojka od 23 godine zadobila je teže povrede sinoć oko 20.30 sati kada je auto sleteo sa puta, a… »

Grad traži partnera za izgradnju marine

Danas 24.02.2016
Iz Čukaričkog rukavca očišćena trećina mulja, biće prohodan u narednih deset godina. U toku je čišćenje rečnog korita Čukaričkog rukavca, nakon čega će problem loše prohodnosti biti rešen za narednih pet do deset godina. Prema rečima… »

Mali Sa Čepurinom: Organizacija Dana Moskve u Beogradu

Kurir 24.02.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom, a glavna tema razgovora bili su predstojeći Dani Moskve u Beogradu 2016, koji su planirani za kraj septembra ove godine. Grad… »

INCIDENT U BEOGRADU Nova tuča migranata kod autobuske stanice

Večernje novosti 24.02.2016
U parku kod Glavne autobuske stanice oko 17 časova ponovo se dogodila tuča među migrantima, u blizini mesta gde je jutros izboden migrant iz Maroka. U parku kod Glavne autobuske stanice oko 17 časova ponovo se dogodila tuča među migrantima, u… »

BEZ VODE: U subotu suve česme u Surčinu, delu Novog Beograda i Zemuna

Kurir 24.02.2016
BEOGRAD - Stanovnici Surčina i viših i perifernih delova Novog Beograda i Zemuna ostaće bez vode od petka uveče do subote u 17.30 zbog radova na proizvodnom pogonu na Bežaniji. U saopštenju Beogradskog vodovoda i kanalizacije navodi se da će… »

Dopuna BusPlus kartica za mart od četvrtka

Blic 24.02.2016
U četvrtak 25. februara počeće dopuna personalizovanih BusPlus kartica za mart 2016. godine. Putnici će svoje kartice moći da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta. Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi elektronske povlastice nalaze se na… »

Osnovan Savet za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom

Blic 24.02.2016
Prva sednica Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Beograda održana je danas u Starom dvoru, a njome je predsedavao gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Gradonačelnik je tom prilikom istakao da će osnivanje ovog… »

MALI: Sredinom marta počinje izgradnja kineske fabrike u Bariču za 1.400 radnika

Kurir 24.02.2016
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstavio je danas u Obrenovcu projekat izgradnje fabrike „Meita”, koja se bavi proizvodnjom automobilskih delova i motora, i u kojoj će biti zaposleno 1.400 radnika. Početak izgradnje predviđen je za… »

Urnebesan "promotivni" video za Mirijevo: Ovde NIJE rođen Tesla, o ovim avlijama Andrić NIJE pisao

Blic 24.02.2016
Ako ne volite peščane plaže, ako ne volite snežne vrhove, ako ne volite mir i tišinu dođite u Mirijevo! Ovo poručuje promotivni klip “Visit Mirijevo” koji je na Youtube postavio autor Branislav Raičević. Primamljivo, zar ne? Zobacz na Youtube… »

Omladina Palilule se na originalan način bori protiv droge

Blic 24.02.2016
Akcija "Borba protiv droge na Paliluli", namenjena đacima srednjih škola i višim razredima osnovnih, počinje 25. februara kada će u UK Palilula u 18.30 sati biti održana tribina o narkomaniji, a nakon toga izvedena predstava "Ljubav u doba kokaina"… »