Izvor: Alo arhiva vesti 24.02.2016

Čović: Radonjić ima podršku

Alo 24.02.2016
Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović pružio je danas podršku treneru Dejanu Radonjiću posle lošeg izdanja u Kupu Radivoja Koraća i poručio da razni udari sa strane neće narušiti klub. "Jedino što je tačno da smo izgubili od Partizana… »

Sobranje pomerilo izbore za jun

Alo 24.02.2016
Sobranje Makedonije povuklo je u utorak desetak minuta pre ponoći odluku o samoraspuštanju i održavanju vanrednih parlamentarnih izbora 24. aprila i pomerilo ih za 5. jun. Inicijativu o povlačenju odluke o samoraspuštanju skupštine podnele su… »

Vlada ne da da putarina poskupi!

Alo 24.02.2016
Vlada Srbije nije dala odobrenje Putevima Srbije da povećaju cene putarina za 10 odsto. Kako je bilo najavljeno, novi cenovnik je trebalo da počne da se primenjuje od početka februara, čime bi korišćenje autoputa od Beograda do Niša vozači umesto… »

Evro raste, Tabaković nas teši

Alo 24.02.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković poručila je da graĐani Srbije nemaju razloga da brinu za kurs dinara i da će on biti stabilan dokle god je ona na toj funkciji. U poslednje tri godine dinar je oslabio u proseku za jedan odsto godišnje, pitam… »

Ne skupljajte pare, nek mi država nabavi lek! (VIDEO)

Alo 24.02.2016
Stanje bolesnog dečaka koji je sakupio hrabrost da javno zatraži zdravstvenu pomoć od premijera Vučića i državnog vrha putem društvenih mreža je sve lošije. On u izjavi za Alo! kaže da ne želi da skupljamo pare za njega, već da se njegovo… »

Rezultati obdukcije tokom dana

Alo 24.02.2016
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović očekuje da će danas biti završena obdukcija tela dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji, Sladjane Stanković i Jovice Stepića. Odalović je za TV Pink rekao da se radi ponovna… »

Hrvatska i dalje diskriminiše Srbe i Rome

Alo 24.02.2016
U Hrvatskoj i dalje traje diskriminacija Srba i Roma, navodi se u godišnjem izveštaju Amnesti internešnala (AI) u kojem se napominje da se prošle godine zemlja borila s problemom velikog broja izbeglica i migranata, ali se vlastima zamera da nisu… »

Agonija knjigovođa

Alo 24.02.2016
Domaće knjigovođe pokrenule su peticiju sa zahtevom za produženje roka za slanje statističkih izveštaja za 2015. koji ističe 29. februara. Kako tvrde, razlog je produženje roka je nemogućnost da pristupe aplikaciji Agencije za privredne registre… »

Dodik: Vode istragu protiv mene i cele mi porodice

Alo 24.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je u intervjuu za Agenciju Anadolija da se protiv njega, njegove supruge, sina, ćerke i oca vodi istraga koja ima i regionalni karakter. Dodik je rekao da je protiv njega i njegove porodice pokrenuta… »

Hrvatska vraća obavezni vojni rok?

Alo 24.02.2016
Pojedini članovi Odbora za obranu iz redova vladajuće većine u Hrvatskoj zalažu se za ponovno uvođenje obaveznog vojnog roka, piše Jutarnji list. Kako list navodi, ovo se događa u godini kada bi vojni budžet mogao biti najmanji od 1990… »