Izvor: iKragujevac arhiva vesti 24.02.2016

Novi prodajno - servisni salon Nikom auta

iKragujevac 24.02.2016
Preduzeće ''Nikom auto'' d.o.o iz Kragujevca u partnerstvu sa kompanijom Fijat Krajsler automobili, danas je svečano otvorilo novi prodajno - servisni salon brendova Fijat Krajsler grupacije: Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo, Jeep, Lancia i Mopar koje… »

NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA: Danas oblačno i kišovito

iKragujevac 24.02.2016
U Kragujevcu će danas biti oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Posle podne očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju. Temperatura biće bez većeg kolebanja, od 7… »

KG: Zatvara se deponija u Opornici

iKragujevac 24.02.2016
Kako preduzeće Energetika otpadni produkt svog rada, pepeo, izbacuje na deponiji u naselju Opornica, Gradsko veće je donelo sledeću odluku u cilju zaštite građana: Da bi se sprečilo da nataloženi pepeo dostigne kritične razmere i kako bi se… »

KG: Konačno - označavanje neprikladnih programa za decu!

iKragujevac 24.02.2016
Pravilnik o primeni novog sistema označavanja televizijskih programa neprikladnih za decu, donet je još prošle godine, a o kriterijumima i poteškoćama za njegovu primenu, diskutovalo se danas na skupu u Kragujevcu, koji je činilo Udruženje novinara… »

OVA ČOKOLADICA SADRŽI PLASTIKU: Kragujevčani ne kupujte "snikers"

iKragujevac 24.02.2016
Kompanija Mars saopštila je da će iz prodaje u Srbiji povući čokoladicu "snikers", proizvedenu u Holandiji, zbog mogućnosti prisustva plastike u proizvodu. Kako je u saopštenju navelo predstavništvo te kompanije u Srbiji, sa domaćeg tržišta… »

Domaći zadatak iz Kragujevca koji je doneo istoriju na društvene mreže (VIDEO)

iKragujevac 24.02.2016
Domaći zadatak iz Kragujevca koji je doneo istoriju na društvene mreže, mislili ste da je to nemoguće? Pogrešili ste, đaci Prve kragujevačke gimnazije su nam pokazali da učenje istorije i masovni mediji idu ruku pod ruku. Kao i svi učenici prve… »

NOVI ZAKON USVOJEN: Kazne roditeljima koji ne vakcinišu decu

iKragujevac 24.02.2016
Roditelji ili staratelji koji ne budu vakcinisalil svoju decu biće kažnjeni do 150.000 dinara, predviđeno je Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Zakon je danas usvojila Skupština Srbije. Taj iznos platiće i oni koji u postupku… »

ŠANSA ZA POSAO: Kragujevčani obavezno se prijavite!

iKragujevac 24.02.2016
Agencija RR Personalagentur potražuje veći broj radnika za rad u auto industriji, u okolini Študgarta. Opis posla: Kontrola delova koji se ugrađuju u automobile, kao i eventualna popravka istih. Poslodavac nudi: Obukau kandidata, stalan posao… »

KG: Spektakularno hapšenje u Glavnoj ulici!

iKragujevac 24.02.2016
Večeras oko 21 čas, odigrala se nesvakidašnja akcija hapšenja u Glavnoj ulici grada Kragujevca. Kako saznajemo, dvojica mladića su se večeras našla na udaru munjevitog hapšenja, na vrhu Glavne ulice. U jednom trenutku, policija je promptno… »

Dnevni horoskop za 25.02.2016.

iKragujevac 24.02.2016
OVAN Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku ili bez dodatnih komplikacija. Pokažite više tolerancije. Ukoliko Vas… »