Izvor: Prva arhiva vesti 24.02.2016

Biro za koordinaciju o podizanju pripravnosti vojske?

Prva 24.02.2016
Biro za koordinaciju službi bezbednosti, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, zaseda danas popodne u Beogradu, a trebalo bi, prema navodima Blica, da razmotri mogućnost da zbog potencijalne eskalacije migrantske krize Vojska Srbije bude… »

Mars povlači čokoladice i sa tržišta Srbije

Prva 24.02.2016
Kompanija Mars saopštila je danas da preventivno povlači sa tržišta Srbije čokoladicu "snikers" četvoropak koja je proizvedena u Holandiji, zbog mogućnosti prisustva plastike u tom proizvodu. Predstavništvo te kompanije u Beogradu je, u… »

Kazne za roditelje koji ne budu vakcinisali decu

Prva 24.02.2016
Roditelji ili staratelji koji ne budu vakcinisalil svoju decu biće kažnjeni od 30.000 do 150.000 dinara, predviđeno je Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koje je danas usvojila Skupština Srbije. Taj iznos platiće i oni koji u… »

Ministar zdravlja se sastaje sa dečakom koji se obratio državi: "Zvao sam ga da rešimo problem"

Prva 24.02.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastaće se sutra sa Nenadom Pavlovićem, mladićem koji boluje od teške bolesti krvi, a koji se snimkom na Jutjubu obratio državnom vrhu Srbije, posle čega je reagovao i premijer Aleksandar Vučić. - Ja sam jutros… »

Stefanović: Kriza će potrajati, a rešenja nisu dugoročna

Prva 24.02.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je u Beču da zabrinjava činjenica da ni godinu dana od početka migrantske krize Evropa nema jedinstven, principijelan i sveobuhvatni pristup ovom problemu, te ocenio da će kriza po svemu… »

Peking pretekao Njujork, postao novi dom milijardera

Prva 24.02.2016
Peking je postao nova svetska prestonica sa najvećim brojem milijardera, pretekavši NJujork, prema rezultatima istrazivanja koje je objavila šangajska kompanija Hurun. Kineska prestonica je pretekla "Veliku jabuku" i postala je dom najvećeg broja… »

Da li i vi bežite od ovih OSAM tipova muškaraca?

Prva 24.02.2016
Neke žene može privući određeni tip muškarca, dok će druge od istog tog pobeći glavom bez obzira, posebno u ranim fazama veze, kada se oba partnera još uvek upoznaju. Predstavljamo vam osam tipova muškaraca od kojih žene konstantno beže… »

Vučić: Srbija voli sebe

Prva 24.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija ostati vojno neutralna, da je njena politka jasna i nedvosmislena, da se ona nalazi na evropskom putu, ali da želi da ima veoma dobru saradnju sa Ruskom Federacijom. On je odgovarajući na… »

Obnavljamo gde treba, bez političkog profiterstva

Prva 24.02.2016
Program rekonstrukcije škola i ambulanti u Srbiji počeo je danas u Svilajncu, a premijer Aleksandar Vučić poručio je da će vlada obnavljati škole i bolnice svuda gde je to zaista potrebno i bez obzira na stranačku strukturu lokalnih vlasti… »

Ona je opuštena strana Viktorije Bekam

Prva 24.02.2016
Rođena sestra Viktorije Bekam, Luiz Adams sušta je suprotnost najpoznatije žene fudbalera. Luiz je potpuno drugačija od Viktorije. Ona je oličenje tipične Engleskinje. Ne mari za glamur i fensi žurke, a za razliku od sestre, garderoba koju… »