Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 24.02.2016

Novi prodajni salon „Nikom auta“

Ritam grada Kg 24.02.2016
Preduzeće „Nikom auto“ d.o.o iz Kragujevca u partnerstvu sa kompanijom Fijat Krajsler automobili, danas je svečano otvorilo novi prodajno – servisni salon brendova Fijat Krajsler grupacije: FIAT, FIAT Profesional, Alfa Romeo, Jeep, Lancia i Mopar… »

Kragujevačke gimnazijalke oduševile Internet: Treba nam 25 hiljada pregleda za peticu na projektu iz istorije

Ritam grada Kg 24.02.2016
Evo kako učenje istorije i masovni mediji idu ruku pod ruku. U to nas uveravaju đaci Prve kragujevačke gimnazije. Kao i svi učenici prve godine, dobili su zadatak da urade seminarski rad o omiljenoj istorijskoj ličnosti. Videvši da učenici mnogo… »

Muško veče uz „(Ne)profesionalca“

Ritam grada Kg 24.02.2016
Sutra od 20 sati, u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, održaće se Men’s night događaj uz urnebesnu komediju „(Ne)profesionalac“ (Grimsby). Svi ljubitelji lika i dela Saše Barona Koena će imati priliku da se zabave uz specijalni program… »

Ko kadrira u kragujevačkom SPS-u?

Ritam grada Kg 24.02.2016
Kragujevački ogranak Socijalističke partije Srbije (SPS), odnosno njegovo privremeno rukovodstvo, dana 14. februara ove godine doneo je odluku o isključenju Dragana Cvijetića iz Kragujevca i to po hitnom postupku, jer je, kako se navodi u odluci… »

Od petka drugi Regionalni sajam venčanja

Ritam grada Kg 24.02.2016
Drugi Regionalni sajam venčanja u Kragujevcu „Wedding Day“, biće održan od 26. do 28. februara na Šumadija sajmu. Na ovoj manifestaciji svoju ponudu predstaviće oko 50 izlagača. Budući mladenci biće u prilici da, uz sajamske popuste, pronađu… »

„Fijat“ ponovo ne radi

Ritam grada Kg 24.02.2016
Radnici fabrike FCA Srbija od danas su ponovo na plaćenom odmoru, koji će trajati do 7. marta. Razlog novoj pauzi je smanjena potražnja za automobilima.… »

Izložba crteža Jelene Kitić

Ritam grada Kg 24.02.2016
Sutra od 19 sati, u Gradskoj galeriji „Mostovi Balkana“, biće otvorena izložba crteža Jelene Kitić. Autorka je rođena 1975. godine u Nišu, a diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2000, na slikarskom odseku u klasi profesora… »

„Jelisavetini ljubavni jadi“ u Teatru

Ritam grada Kg 24.02.2016
Sutra u 20 sati, u Knjaževsko-srpskom teatru, biće izvedena najnovija predstava „Jelisavetini ljubavni jadi zbog molera“, Milana Jelića, u režiji Marka Misirače. Ovo je priča o ljubavnim jadima Jelisavete i Milovana, arhetipskih ličnosti… »