Regioni arhiva vesti 24.02.2016

Otvoren novi prodajni objekat "Nikom auta"

RT Kragujevac 24.02.2016
Prodajno-servisni objekat kompanije "Nikom automobili" danas je svečano otvoren. Zbog svoje veličine i opremljenosti, spada u najveće i najmodernije objekte ovog tipa u jugoistočnoj Evropi. Otvaranju prodajno-servisnog objekta kompanije "Nikom auto"… »

ANTIĆ: Zvanično je samo ono što ja kažem!

OK radio 24.02.2016
Povodom informacije o mogućim koalicijama SPS-a na predstojećim lokalnim izborima, oštro je reagovao gradonačelnik Vranja i predsednik lokalnog SPS-a Zoran Antić. Antić je insistirao na činjenici da je on jedini validni izvor iz SPS-a u Vranju od… »

Sudar automobila i motocikla

Jugmedia 24.02.2016
LESKOVAC – U sudaru automobila i motocikla u Leskovcu povređena je jedna osoba, a materijalna šteta procenjena je na 8000 dinara, saopštila je danas leskovačka policija. Protekla 24 časa bila su, inače, mirna jer, na sreću, nije bilo remećenja… »

"Socijala" bez zakonom propisanog popusta na struju

Južne vesti 24.02.2016
Niš Iako na to imaju zakonsko pravo, oko 10.000 Nišlija koji su "na socijali" ili primaju dečji dodatak, u januaru nisu dobili popust na račun za struju, odnosno besplatne kilovat-sate koji im sleduju prema Uredbi o energetski zaštićenom kupcu. Do… »

Danas oblačno i hladnije, mestimično kiša

Blic 24.02.2016
U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, posle podne očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo na severozapadu. Duvaće umeren… »

Mars povlači čokoladice i sa tržišta Srbije

Prva 24.02.2016
Kompanija Mars saopštila je danas da preventivno povlači sa tržišta Srbije čokoladicu "snikers" četvoropak koja je proizvedena u Holandiji, zbog mogućnosti prisustva plastike u tom proizvodu. Predstavništvo te kompanije u Beogradu je, u… »

KG: Zatvara se deponija u Opornici

iKragujevac 24.02.2016
Kako preduzeće Energetika otpadni produkt svog rada, pepeo, izbacuje na deponiji u naselju Opornica, Gradsko veće je donelo sledeću odluku u cilju zaštite građana: Da bi se sprečilo da nataloženi pepeo dostigne kritične razmere i kako bi se… »

KG: Konačno - označavanje neprikladnih programa za decu!

iKragujevac 24.02.2016
Pravilnik o primeni novog sistema označavanja televizijskih programa neprikladnih za decu, donet je još prošle godine, a o kriterijumima i poteškoćama za njegovu primenu, diskutovalo se danas na skupu u Kragujevcu, koji je činilo Udruženje novinara… »

Kragujevačke gimnazijalke oduševile Internet: Treba nam 25 hiljada pregleda za peticu na projektu iz istorije

Ritam grada Kg 24.02.2016
Evo kako učenje istorije i masovni mediji idu ruku pod ruku. U to nas uveravaju đaci Prve kragujevačke gimnazije. Kao i svi učenici prve godine, dobili su zadatak da urade seminarski rad o omiljenoj istorijskoj ličnosti. Videvši da učenici mnogo… »

Kazne za roditelje koji ne budu vakcinisali decu

Prva 24.02.2016
Roditelji ili staratelji koji ne budu vakcinisalil svoju decu biće kažnjeni od 30.000 do 150.000 dinara, predviđeno je Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koje je danas usvojila Skupština Srbije. Taj iznos platiće i oni koji u… »