Regioni arhiva vesti 24.02.2016

Otvoren novi prodajni objekat "Nikom auta"

RT Kragujevac 24.02.2016
Prodajno-servisni objekat kompanije "Nikom automobili" danas je svečano otvoren. Zbog svoje veličine i opremljenosti, spada u najveće i najmodernije objekte ovog tipa u jugoistočnoj Evropi. Otvaranju prodajno-servisnog objekta kompanije "Nikom auto"… »

ANTIĆ: Zvanično je samo ono što ja kažem!

OK radio 24.02.2016
Povodom informacije o mogućim koalicijama SPS-a na predstojećim lokalnim izborima, oštro je reagovao gradonačelnik Vranja i predsednik lokalnog SPS-a Zoran Antić. Antić je insistirao na činjenici da je on jedini validni izvor iz SPS-a u Vranju od… »

Pao sa motora i poginuo

Jugmedia 24.02.2016
VRANJE – Muškarac star 35 godina, iz okoline Bujanovca, izgubio je život u saobraćajnoj nezgodi na državnom putu Bujanovac-Končulj, saopštila je danas policija. Tragedija se dogodila juče. Do saobraćajne nezgode došlo kada je vozač motocikla… »

NI: Socijala bez popusta za struju

OK radio 24.02.2016
Iako na to imaju zakonsko pravo, oko 10.000 Nišlija koji su "na socijali" ili primaju dečji dodatak, u januaru nisu dobili popust na račun za struju, odnosno besplatne kilovat-sate koji im sleduju prema Uredbi o energetski zaštićenom kupcu. Do… »

Sutra umereno oblačno, temperatura do 16 stepeni

Press 24.02.2016
U Srbiji će sutra biti umereno oblačno s dužim periodima sunčanog vremena, uz slab do umeren vetar i temperaturu do 16 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Foto:Blic.rs Posle podne na severu i zapadu zemlje očekuje se… »

Mars povlači čokoladice i sa tržišta Srbije

Prva 24.02.2016
Kompanija Mars saopštila je danas da preventivno povlači sa tržišta Srbije čokoladicu "snikers" četvoropak koja je proizvedena u Holandiji, zbog mogućnosti prisustva plastike u tom proizvodu. Predstavništvo te kompanije u Beogradu je, u… »

KG: Zatvara se deponija u Opornici

iKragujevac 24.02.2016
Kako preduzeće Energetika otpadni produkt svog rada, pepeo, izbacuje na deponiji u naselju Opornica, Gradsko veće je donelo sledeću odluku u cilju zaštite građana: Da bi se sprečilo da nataloženi pepeo dostigne kritične razmere i kako bi se… »

''Pravi program za pravi uzrast"

RT Kragujevac 24.02.2016
Udruženje novinara Srbije zajedno sa Regulatornim telom za elektronske medije i kancelariojom UNICEF-a organizovalo je u Kragujevcu skup na kome su predstavnici medija iz cele Srbije razgovarali o primeni novog sistema označavanja televizijskih programa… »

Kragujevačke gimnazijalke oduševile Internet: Treba nam 25 hiljada pregleda za peticu na projektu iz istorije

Ritam grada Kg 24.02.2016
Evo kako učenje istorije i masovni mediji idu ruku pod ruku. U to nas uveravaju đaci Prve kragujevačke gimnazije. Kao i svi učenici prve godine, dobili su zadatak da urade seminarski rad o omiljenoj istorijskoj ličnosti. Videvši da učenici mnogo… »

NOVI ZAKON USVOJEN: Kazne roditeljima koji ne vakcinišu decu

iKragujevac 24.02.2016
Roditelji ili staratelji koji ne budu vakcinisalil svoju decu biće kažnjeni do 150.000 dinara, predviđeno je Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Zakon je danas usvojila Skupština Srbije. Taj iznos platiće i oni koji u postupku… »