Arhiva vesti 25.02.2016

Đoković predao meč Lopezu zbog problema sa okom

Akter 25.02.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zbog problema sa okom, predao je večeras meč četvrtfinala turnira u Dubaiju protiv Španca Felisijana Lopeza. Đoković je zbog problema sa okom, koji su se pojavili sredinom prvog seta, odlučio da ranije… »

Nove tvrdnje Pentagona: Dvoje Srba ubijeno pre bombardovanja

Novi magazin 25.02.2016
Pentagon ima nekoliko razloga da veruje da Srbi nisu bili u kampu Islamske države kada je bombardovan, rekao je jedan zvaničnik odbrane koji je insistirao na anonimnosti. Prvi razlog je taj, navodi on, što pripadnici libijskih službi koji su stigli… »

Dačić: Istina o stradanju u Libiji biće saopštena porodicama i javnosti

RTV 25.02.2016
BEOGRAD - Komemoracija poginulim radnicima ambasade Srbije u Libiji Slađani Stanković i Jovici Stepiću održana je danas u Ministarstvu spoljnih poslova a resorni ministar Ivica Dačić obećao je da će istina o njihovom stradanju biti saopštena i… »

Ministri EU: Narednih deset dana kritično za izbeglice

Beta video 25.02.2016
BRISEL - U roku od deset dana moraju se postići opipljivi i jasni rezultati na terenu u slamanju izbegličke krize u Evropi, jer inače preti opasnost da se ceo sistem potpuno raspadne, izjavio je danas evropski komesar Dimitris Avramopulos na završetku… »

Prosvetni radnici danas stupili u štrajk upozorenja

Nova ekonomija 25.02.2016
Nije bilo prvih časova ni jutarnjoj, ni u podnevnoj smeni Zaposleni u obrazovanju stupili su danas u štrajk upozorenja jer nisu ispunjene obaveze iz Sporazuma koje su predstavnici sindikata potpisali sa predstavnicima Vlade Srbije o prekidu štrajka… »

Stefanović: Srbija bezbedna, sve mere preventivne

Novi magazin 25.02.2016
Stefanović je za Prvu televiziju objasnio da odobrenje ministru odbrane da u slučaju potrebe stavi snage Vojske Srbije u punu pripravnost ne znači da će se pripadnici vojske večeras naći na srpskim granicama, već se daje mogucnost predsedniku i… »

Ludi Ples: Simeone “đuskao” pored klupe! /VIDEO/

Blic sport 25.02.2016
Trenerski poziv nije lak... Mnogo zadovoljstva ali i stresa nosi ova profesija. Šef struke Atletika iz Madrida, Dijego Simeone najbolji je primer za to. Na meču osmine finala Lige šampiona sa PSV-om (0:0), Argentinac nije mogao da se smiri. Pogledajte… »

Javni dug u januaru 73,4 odsto BDP-a

Akter 25.02.2016
Javni dug Srbije u januaru 2016. godine iznosio je 24,82 milijarde evra, što je 73,4 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP). Ukupne direktne obaveze države su 22,44 milijarde, a indirektne 2,38 milijardi evra. Na kraju 2015. godine javni dug je bio 24,80… »

Nikolić dao saglasnost da i ministar odbrane može da odobri upotrebu vojske

Novi magazin 25.02.2016
"Nikolić je danas dao saglasnost, odnosno odobrenje da snage Vojske Srbije budu stavljene u punu pripravnost kako bi mogle da zaštite od svih bezbednosnih izazova koji dolaze spolja naše građane, našu državu i imovinu", rekao je Selaković… »

Srbija će o nevoljama koje joj je stvorio Tribunal izvestiti SB UN

Beta 25.02.2016
Vlada Srbije obavestila je Haški tribunal da će narednih dana razmotriti predlog da predmet protiv troje članova Srpske radikalne stranke, koje je Tribunal optužio za nepoštovanje suda, bude upućen na odlučivanje Višem sudu u Beogradu… »