Hronika arhiva vesti 26.02.2016

Sudar motora i kamiona, motociklista poginuo

Mondo 26.02.2016
Muškarac (39) iz okoline Vladičinog Hana poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na putu između Vranja i Niša, kod sela Garinje, saopšteno je danas. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Policija u Vranju saopštila je da su u saobraćajnoj nesreći… »

Policija uhapsila kradljivca relikvija iz samostana u Baču

Dnevnik 26.02.2016
Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su osumnjičenog za razbojništvo u Franjevačkom samostanu u Baču, neposredno nakon što je počinio krivično delo. Kako je saopštio MUP, postoje osnovi… »

Miljanu Čoloviću tri godine zatvora za silovanje

Dnevnik 26.02.2016
Viši sud u Beogradu osudio je danas na na tri godine zatvora bivšeg vaterpolistu Crvene zvezde Miljana Čolovića (34) zbog silovanja kućne pomoćnice u svom stanu. u Belvilu u novembru 2014. godine. Istom presudom sud ga je zbog nedostatka dokaza… »

Tužilaštvo odbacilo prijavu protiv Nebojše Stefanovića

Politika 26.02.2016
Ministra policije i njegovu saradnicu Dijanu Hrkalović za zloupotrebu položaja zbog organizovanja praćenja novinarke, optužio policajac Dejan Tripković. Tužilaštvo za organizovani kriminal odbacilo je krivičnu prijavu protiv Nebojše Stefanovića… »

BG: Tri beživotna tela pronađena u kući u Surčinu

Akter 26.02.2016
Beživotna tela tri osobe pronađena su u jednoj kući u Surčinu, preneli su beogradski mediji. Tri tela pronađena su danas u kući u Surčinu, preneli su beogradski mediji. Nesreća se dogodila u Baštovanskoj ulici, a Hitna pomoć primila je poziv u… »

Istraga ubistva novinara Milana Pantića - saslušanje u Nemačkoj

Politika 26.02.2016
Posle višegodišnjeg čekanja istražni organi Republike Srbije bili su u prilici da u Nemačkoj obave razgovor sa Draganom Antićem, ranije Tešićem, za koga postoje indicije da je umešan u ubistvo jagodinskog novinara Milana Pantića 2001. godine… »

Horor U Surčinu: Pronađena beživotna tela oca, majke i sina!

Kurir 26.02.2016
BEOGRAD - Tri leša u stanju raspadanja pronađena su u kući u Baštovanskoj ulici u Beogradu. Policija je u porodičnoj kući u Baštovanskoj ulici u beogradskoj opštini Surčin pronašla beživotna tela oca (84), majke (79) i sina (61). Pronađena… »

Šid, ilegalni migranti među paletama u kamionu

RTS 26.02.2016
Carinici na graničnom prelazu Šid sprečili su pokušaj trojice državljana Iraka da ilegalno pređu državnu granicu ka Hrvatskoj, saopštila je Uprava carina. Prilikom detaljne kontrole kamiona topolskih registarskih oznaka, koji je prevozio metalne… »

Saobraćajka U Naselju Umka: 5 teško povređeno, 12 vatrogasaca izvlačilo mladića iz auta

Kurir 26.02.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se tokom noći dogodila u beogradskom naselju Umka povređeno je pet osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Udes se dogodio na uglu Obrenovačkog puta i Sretena Babića, a na lice mesta upućene su dve ekipe… »

Odbijen zahtev Dragana Vasiljkovića

Akter 26.02.2016
Draganu Vasiljkoviću, optuženom za ratni zločin nad civilima i ratnim zarobljenicima za vreme rata u Hrvatskoj, sudiće se u Splitu pošto je Vrhovni sud Hrvatske odbio njegov zahtev za izuzećem predsednika Županijskog suda Marijana Miletića… »