Izvor: Alo arhiva vesti 26.02.2016

David se ogradio od Nikolića, Toma razočaran

Alo 26.02.2016
Pisac Filip David, ovogodišnji dobitnik nagrade za Najbolju knjigu u mreži javnih biblioteka u Srbiji, se tokom prijema priznanja ogradio od prisustva predsednika Nikolića rekavši da nikada nije podržavao njegovu politiku. Nikolić razočaran… »

Kamion pregazio motociklistu

Alo 26.02.2016
Jedna osoba je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Vranje-Niš. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila kod Vladičinog Hana život je izgubila jedna osoba. Prema prvim informacijama, kamion je… »

Ban: Na Balkanu se krši Konvencija UN

Alo 26.02.2016
Generalni sekretar UN Ban Ki-mun upozorio je danas da ograničenja na granicama duž balkanske izbegličke rute, uključujući Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Makedoniju, predstavljaju kršenje međunarodne Konvencije o statusu izbeglica… »

Zapalio se nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Alo 26.02.2016
Senad Begić, ratni vojni invalid i bivši logoraš koji već četiri dana protestuje i štrajkuje glađu u Cazinu zbog neažurnosti sudskih institucija, zapalio se danas u centru ovog grada. Begić, koji 16 godina čeka na rešenje sudskog spora… »

Branimiru Glavašu ukinut poslanički imunitet

Alo 26.02.2016
Hrvatski sabor ukinuo je poslanički imunitet Branimiru Glavašu radi vođenja sudskog postupka protiv njega za ratne zločine nad srpskim civilima u Osijeku. Pre glasanja, Glavaš je rekao na sednici Sabora da je progon protiv njega politički, za šta… »

Migranti spavaju na podu, deca se smrzavaju

Alo 26.02.2016
U grčko pogranično mesto Idomeni, na granici ka Makedoniji, i dalje pristižu migranti, a prema procenama humanitarnih organizacija u kampu na tzv. ničijoj zemlji i šatorima pored tog mesta ima oko 4.000 izbeglica iz Sirije, Avganistana, Pakistana i… »

Pauletić pozvao Srbe i Japance da letuju u Hrvatskoj

Alo 26.02.2016
Zamenik hrvatskog ministra turizma Robert Pauletić izjavio je danas da su njegove negativne izjave o stranim turistima bile šala i satira. "Ovim putem bih pozvao turiste iz Japana i Srbije, koje izuzetno cenim, ali sve druge turiste, da dođu u… »

Crnogorci zaplenili 28 kilograma heroina na granici

Alo 26.02.2016
Crnogorski policajci i carinici zaplenili su jutros oko 28 kilograma heroina na granici sa Hrvatskom, saopštila je policija. Policija je uhapsila dve osobe koje su nameravale da drogu prokrijumčare preko granice. Mediji su objavili da je uhapšen… »

Evo kako navija seksi Caca! (VIDEO)

Alo 26.02.2016
Bivša učesnica "Parova", studentkinja turizma i krupije, Aleksandra Radojević Caca uživela se u ulogu navijačice, pa je u skladu sa tim postavila provokativan snimak na Instagram. Ona je rešila da podrži fudbalski klub Mančester Siti. U tu svrhu… »

Mimi: Nisam prostitutka, ali platiću 60.000 kazne!

Alo 26.02.2016
Starleta Milica Živanović (25), poznatija kao Mimi Oro, kaže da još nije primila presudu Apelacionog prekršajnog suda u Beogradu kojom je kažnjena sa 60.000 dinara zbog prostitucije, i da će platiti kaznu čim dobije rešenje. "Ništa mi nije… »