Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 26.02.2016

Ljajićevi sa SPS u Beogradu!

Alo 26.02.2016
Posle dogovora PUPS i naprednjaka, SDPS dobio neprihvatljivu ponudu. Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića neće na izbore u beogradskim opštinama izaći sa SNS, već najverovatnije sa socijalistima. Ljajić je potvrdio da se sa Aleksandrom… »

Demokrate selfijem u kampanju! (FOTO)

Alo 26.02.2016
Demokratska stranka u izbornu kampanju ulazi na više nego originalan način - selfijem. Pocela kampanja! Do POBEDE!!! pic.twitter.com/2deixGLwBc — Balsa Bozovic (@Balshone) February 26, 2016 Pocela kampanja! Do POBEDE!!! pic.twitter.com/2deixGLwBc… »

Rusi: Hoćemo imunitet kao NATO

Alo 26.02.2016
Pošto je Skupština Srbije verifikovala sporazum o prolasku NATO trupa kroz našu zemlju, u domaćoj javnosti, pogotovo onom delu koji je tradicionalno naklonjen Rusiji, sve su glasniji zahtevi da specijalni status u našoj zemlji dobije i srpsko-ruski… »

Nova Srbija na izbore sa naprednjacima

Alo 26.02.2016
Nova Srbija će tokom predstojećeg vikenda potpisati koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na vanrednim parlamentarnim izborima sa Srpskom naprednom strankom, najavio je juče predsednik te stranke Velimir Ilić. - Razgovarali smo o predizbornoj… »

Vučić: Videćete uskoro da li se plašim izbora

Alo 26.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da Srbija još čeka dokaze od SAD o pogibiji srpskih diplomata u Libiji. On je rekao da se obdukcija sa VMA poklopila sa nalazima iz Libije i da su Slađana i Jovica nedvosmisleno stradali od detonacije… »

Međunarodna zajednica da obezbedi mir na Kosovu

Alo 26.02.2016
Ministar za rad Aleksandar Vulin pozvao je danas međunarodnu zajednicu da preuzme odgovornost i obezbedi potpuni mir, jednakost pred zakonom i zaštitu za sve koji žive na Kosovu i Metohiji. Vulin je rekao da ćemo tako pre moći da razmišljamo o… »

Direktor demokrata overio ministarku!

Alo 26.02.2016
Za Amira Bislimija (26), novog poslovnog direktora Demokratske stranke, bar na osnovu onoga što se o njemu može pročitati u medijima i pronaći na društvenim mrežama, može se reći da je slab na pevačice, da je odličan poznavalac noćnog provoda… »

Đurić se sastao sa Tačijem

Alo 26.02.2016
Zamenik premijera Kosova Hašim Tači sastao se danas u jednom restoranu na periferiji Prištine sa direktorom vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem, prenosi više medija na albanskom jeziku. Prištinski dnevnik "Zeri" i portal… »

Skat: Srbija će biti lider regiona

Alo 26.02.2016
Važno je da Srbija nastavi sa reformama ka dinamičnijem rastu, ali i poboljšanjem poslovne klime, poručio je sinoć ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat, ocenivši da nema sumnje da će Srbija biti lider u Jugosistočnoj Evropi. "Važno je da se u tome… »

Srbija i Vlada uz narod na Kosovu

Alo 26.02.2016
Direktor vladine Kancelarije za KiM Marko Đurić juče je u Goraždevcu položio cveće na obnovljeni spomenik stradalim Srbima iz ovog sela i istakao da su Srbija i Vlada Srbije uz svoj narod na Kosovu i Metohiji. On je prisustvovao osvećenju… »