Izvor: BizLife/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Ova osobina kod dece može da predvidi uspeh u odraslom dobu: Možda ste je imali?

BizLife 26.02.2016
Asocijacija za psihološke nauke u svom izdanju kaže da postoji veza između prkosa i kršenja pravila u adolescentskom dobu i velike zarade kasnije u životu. Da li je moguće da su obešenjaci i nemirna deca (neko bi možda upotrebio i grublje izraze)… »

Novo kliničko ispitivanje o uticaju napitaka sa niskokaloričnim zaslađivačima na telesnu težinu

BizLife 26.02.2016
Novo kliničko ispitivanje potvrđuje dugoročnu korisnu ulogu napitaka sa niskokaloričnim zaslađivačima u mršavljenju i održavanju smanjene telesne težine. Novo kliničko ispitivanje potvrđuje dugoročnu korisnu ulogu napitaka sa niskokaloričnim… »

Hrana za dušu Rade Đurić: Podržavam revolucionarnu mladost

BizLife 26.02.2016
Kojim biste putem pošli da nema televizije? Godinama osvaja naša srca putem malih ekrana, a od nedavno možemo da je gledamo u autorskom ostvarenju ’A sada Rada’. Za BIZLife govori o stvarima koje privatno hrane njenu dušu, a za novinarski posao… »

SLIKA DANA: Kad pravi Mercedes stigne u Srbiju

BizLife 26.02.2016
Naš novinar uspeo je sinoć da uslika ovog oldtajmera koji se „prošetao“ Beogradom. Ne zna se ni da li ide za Čačak, da li je neki gastarbajter ili Nemac-kolekcionar avanturista, ali se zna da su nemačke table na kao ganc novom mercedesovom… »

Dokumentarac o najmlađoj dobitnici Nobelove nagrade na Foxu

BizLife 26.02.2016
National Geographic Channel, u nastavku saradnje i partnerstva s kompanijom Fox Searchlight Pictures, predstavlja ekskluzivnu globalnu televizijsku premijeru dokumentarnog filma dobitnika oskara Davisa Guggenheima NAZVAO ME JE MALALA. National Geographic… »