Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Domino magazin 26.02.2016
Kako izgleda Stanija bez šminke, ko dolazi u Beograd iz Hollywooda i kako je Seka izgledala pre 14 godina? Stanija bez šminke Ono gore vam je Stanija sa šminkom. A mora da vas zanima i kako izgleda BEZ šminke? E pa evo ovako! Neki u komentarima kažu… »

Da li nosite telefon u džepu?

Domino magazin 26.02.2016
Ne bi trebalo ako planirate decu. Novo istraživanje sa Technicon’s medical school u Haifi u Izraelu pokazalo je da nošenje mobilnog telefona u prednjem džepu pantalona negativno utiče na zdravlje muškaraca. Tačnije, smanjuje broj spermatozoida i… »

Otkriveno poreklo “vanzemaljskog” Wow! signala

Domino magazin 26.02.2016
Najveće razočaranje u svetu nauke odavno. Još od 1977. godine naučnici misle da postoji dokaz da ćemo nekada naći vanzemaljce. Zato što je tada snimljen signal iz svemira koji je ukazivao na vanzemaljsko poreklo. Misteriozni signal je snimljen 15… »

Ovo je budućnost igara

Domino magazin 26.02.2016
Maleni uređaj vaš život pretvara u igru. Igre su zabavne. Ali već desetinama godina izgledaju isto. Vi blenete u ekran i pucate. Ali sada će se sve promeniti. Father.IO je koncept koji uz pomoć telefona na koji se povezuje sve oko vas pretvara u… »

Idiocracy je postao dokumentarac

Domino magazin 26.02.2016
Da li ste već gledali film Idiocracy iz 2006. godine? U kome se sasvim prosečan tip iz našeg vremena budi 500 godina kasnije i otkriva da je najpametniji čovek na svetu. Pošto su, jelte, ljudi malo zaglupeli vremenom. E pa autor scenarija Etan Cohen… »

Vaša lična soba u prirodi

Domino magazin 26.02.2016
Američki studio ESCAPE Homes je napravio ovu kabinu za prirodu koja pruža sve što bi vam zatrebalo da pobegnete u prirodu. Tu su kupatilo, kuhinja, deo za spavanje i obroke. Uz puno prozora da možete da gledate šumu i uživate u samoći. Po ovako… »

Opasna ekipa u filmu Knight of Cups

Domino magazin 26.02.2016
Natalie Portman i Christian Bale. Knight of Cups je film koji stiže 4. marta u bioskope. Ali osim radnje koja se svodi na retrospekciju bivših ljubavnika, izbor glumaca ukazuje da bi trebalo da ga stavite na listu za gledanje. Tu su Christian Bale, Cate… »

Nemojte da pijete vodu za vreme jela

Domino magazin 26.02.2016
Evo zašto ta navika donosi više štete nego koristi. Mnogi imaju naviku da piju vodu (ili još gore sokove) tokom jela. Međutim, nova istraživanja pokazuju da to nije zdravo i da donosi više štete nego koristi. “Ispijanje vode tokom jela može da… »

Dosije X: Biće još jedna sezona?

Domino magazin 26.02.2016
Možda, verovatno, nadajmo se…. Pre nekoliko dana je prikazana poslednja epizoda Dosijea X. I još uvek nije jasno da li će biti nastavka. Mada ima izgleda da hoće. Poslednja epizoda definitivno ukazuje da ništa nije gotovo. “Uvek smo tako… »

Ovo je nečija ćerka!

Domino magazin 26.02.2016
A to je matora rock zvezda. Ova spodoba desno je rock zvezda. A ovo levo je nečija ćerka i nečija žena. A nepravda je što rock zvezda može da ima devojku koju poželi. Ali Moyee kafa je mnogo pošteniji izbor. Ovu bizarnu ali na trenutke zabavnu… »