Izvor: e-Novine/Politika arhiva vesti 26.02.2016

Tači izabran za predsednika Kosova

e-Novine 26.02.2016
Posle višesatne rasprave. Lider Demokratske partije Kosova Hašim Tači izabran je za novog kosovskog predsednika, nakon višesatne rasprave u skupštini. U neredima koji su pratili glasanje, povređeno je 12 osoba, prenosi RTS Hašim Tači izabran je… »

Ubijen otmičar srpskih diplomata?

e-Novine 26.02.2016
Nepotvrđena vest iz Libije. Vest o ubistvu Al Dabasija objavio je Libija Observer, a prenele su je agencija Beta i beogradski elektronski mediji. Kako je kazao srbijanski šef diplomatije Ivica Dačić, očekuje se zvanična potvrda. Prema Dačićevim… »

Vučićeva politika zaslužuje podršku

e-Novine 26.02.2016
Predsednica Helsinškog odbora povodom posete američkih kongresmena. Predsednica Helsinškog odbora u Srbiji Sonja Biserko izjavila je da je svojim opiranjem potpisivanju nametnutog sporazuma o diplomatskom imunitetu za pripadnike rusko-srpskog… »

Štrpci su sramota Srbije

e-Novine 26.02.2016
Porodice žrtava čekaju na sudsku pravdu. Tužilaštvo za ratne zločine (TRZ) podiglo je u martu 2015. godine optužnicu protiv pet lica, međutim tu optužnicu Sud do danas nije potvrdio, već ju je nekoliko puta vraćao TRZ-u na dopunu. Porodice… »

Praznina ne može da potone

e-Novine 26.02.2016
Vuk Jeremić, ambiciozni fenomen. Samo mesečna kirija za Jeremićev njujorški apartman iznosi oko 10.000 dolara. Izdaci za avionske karte prve ili biznis klase našeg globtrotera i predavača koje on angažuje, troškovi štampanja časopisa, plate… »