Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 26.02.2016

Sutra se obeležava godišnjica otmice u stanici Štrpci

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Prijepolje - U Prijepolju će u subotu, biti održani komemorativni skupovi, povodom 23 godine od otmice i ubistva 19 putnika iz voza na stanici Štrpci. I ove godine lokalna samouprava i Bošnjačka kulturna zajednica, odvojeno će organizovati… »

Raspisan konkurs za literarne radove

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Čačak - Gradska biblioteka "Vladislav Petković Dis", povodom 53. "Disovog proleća", raspisala je konkurs za literarne radove učenika osnovnih i srednjih škola u dve kategorije - poezija ili kraći prozni sastav (do jedne kucane strane). Tema je… »

RTS: Pojedinim građanima novac će biti vraćen

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Zakonom o javnim servisima, čija je primena počela 1. januara, predviđena je naplata takse za RTS i RTV u iznosu od 150 dinara, a ovih dana stigli su i prvi računi. Zbog nepreciznosti baze brojila za struju, računi su stizali i za zajedničke… »

Šešelj sutra u Požegi

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Požega - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj, boraviće sutra uveče u Požegi, gde će održati konferenciju za novinare. Lider radikala, se novinarima obratiti u prostorijama stranke, koje se nalaze na Gradskom trgu, izjavio je… »

Arilje: Nedovoljno odbornika za smenu vlasti

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Arilje - Današnja sednica Skupštine opštine Arilje, koja je zakazana na zahtev opozicije, nije održana jer u sali nije bio dovoljan broj odbornika. Zahtev za održavanje sednice, na kojoj bi se raspravljalo između ostalog i o smeni aktuelne vlasti,… »

Požar u pribojskom Poliesteru

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Priboj - U fabrici "Poliester cevi" u Priboju, danas oko 12:30 sati izbio je veliki požar u magacinu zapaljivih materija. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, jedna osoba je izgubila život. Vatra je zahvatila skladište sirovina za proizvodnju… »

Bez golova u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Gornji Milanovac - U prvom meču 23. kola Superlige Metalac i Vojvodina su u Gornjem Milanovcu odigrali nerešeno 0:0. Domaći su bili mnogo bolji rival jer je odnos u šutevima na gol bio 4:2. Novosađani su nastavili sa bledim igrama ovog proleća jer… »

Nova Srbija obeležila svoju slavu

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Čačak - Rezanjem slavskog kolača, i uz prisustvo velikog broja članova stranke, gostiju i sveštenstva, Gradski odbor Nove Srbije (NS) danas je obeležio i proslavio svoju slavu Sveti Simeon Mirotočivi. Ove godine, domaćin slave bio je Savet žena… »

Premijera spota benda RNDM na MTV

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Čačak - Muzički spot čačanskog benda RNDM, biće premijerno emitovan na kanalu MTV u ponedeljak, 29.februara od 20 časova. RNDM, jedan je od najatraktivnijih noviteta na Balkanu i najmlađi ekskluzivac renomirane izdavačke kuće Lampshade Media iz… »

Nagradno putovanje za učenike Ekonomske škole

Glas Zapadne Srbije 26.02.2016
Čačak - Ekonomska škola iz Čačka osvojila je nagradno putovanje u zemlje članice Evropske unije (EU), posle učešća u projektu "Ako imaš šta da kažeš, reci", u organizaciji Delegacije EU i Ministarstva kulture. U projektu je učestvovalo 40… »