Izvor: iKragujevac arhiva vesti 26.02.2016

Održava se sajam venčanja 2016, za posetioce besplatna degustacija torti!

iKragujevac 26.02.2016
Regionalni sajam venčanja "Wedding Day 2016" otvoren je danas na Šumadija sajmu i trajaće do nedelje, 28. februara. Na manifestaciji koja se po drugi put održava u Kragujevcu svoju ponudu predstavlja oko 50 izlagača. Posetioci će biti u prilici da… »

Kragujevac: Subvencije za Niskogradnju

iKragujevac 26.02.2016
Gradsko veće utvrdilo je Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave za 2015. godinu u ukupnom broju 3382 radnika i uputilo Skupštini grada na razmatranje i odlučivanje… »

JKP OBAVEŠTENJE: Produžen rok parking karte za osobe sa invaliditetom

iKragujevac 26.02.2016
Obaveštavamo osobe sa invaliditetom da povlašćene parking karte za osobe sa invaliditetom koje su izdate za 2015. godinu na teritoriji Grada Kragujevca važe do 31.03.2015.godine. JKP ''Parking servis Kragujevac'' je produžilo rok važenja ovih karti… »

Kragujevac: Osnovano Društvo ekonomista

iKragujevac 26.02.2016
Na osnivačkoj sednici skupštine Društva ekonomista Kragujevca, održanoj na Ekonomskom fakultetu, izabrano je tridesetočlano predsedništvo. Predsednik Društva ekonomista je prof. dr Petar Veselinović, predsednik skupštine Društva prof. dr… »

KG:Podrška zapošljavanju mladih u metalo-prerađivačkom sektoru!

iKragujevac 26.02.2016
Nakon sprovedenog javnog poziva, 24 najbolja kandidata dobiće priliku da kroz specijalizovanu obuku osve i unaprede stručna tehnička znanja. U Politehničkoj školi danas je održan Info dan za mlade koji imaju srednjoškolsko tehničko obrazovanje i… »

Na sednici Saveta za zdravlje doneta odluka o izradi analize zdravstvenog stanja Kragujevčana

iKragujevac 26.02.2016
Osnovni zadatak Instituta jeste prećenje zdravstvenog stanja stanovništva ali na predlog i podršku lokalne samouprave podaci će se publikovati. Održana je prva sednica Saveta za zdravlje u ovoj godini na kojoj smo pored izveštaja savetnika prava… »

Na festivalu nauke preko 200 učesnika

iKragujevac 26.02.2016
Pod motom ''Dajte se na znanje'' u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji održan je četvrti Festival nauke, gde su učenici svih razreda predstavili svoje naučne oglede. Osim predavanja profesora sa Prirodno matematičkog fakulteta i Fakulteta inženjerskih… »

Izbori 2016 Kragujevac: Socijalisti sami izlaze na lokalne izbore

iKragujevac 26.02.2016
Danas je u prostorijama gradskog odbora PS Kragujevac, održana konferencija za medije na kojoj je predsednik gradskog odbora, Dragan Popović, državni sekretar u ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, saopštio da je gradski… »

OBAVEZNO PROVERITE RAČUNE - RTS: Zbog greške u računima povraćaj novca oštećenima

iKragujevac 26.02.2016
Zbog nepreciznosti baze brojila za struju, računi građanima su stizali i za zajedničke prostorije, što će biti refundirano kroz račune za struju u naredna dva meseca, a građanima koji su sa računom za struju platili i taksu za RTV i RTS, a po… »

ŠTA ĆE BITI SA PACIJENTIMA? KRAGUJEVAC: Protestovali tehničari Hitne pomoći

iKragujevac 26.02.2016
Protestovali medicinski tehničari zaposleni u kragujevačkoj Hitnoj pomoći. Neće učestvovati u reanimaciji pacijenata ako im od 8. marta, po nalogu revizora, budu smanjeni koeficijenti. Medicinski tehničari zaposleni u Zavodu za hitnu medicinsku… »