Izvor: Jugmedia arhiva vesti 26.02.2016

Teretnjak pregazio motociklistu

Jugmedia 26.02.2016
VLADIČIN HAN/VRANJE – Tridesetdevetogodišnji muškarac iz Vladičinog Hana, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u četvrtak oko ponoći na državnom putu Niš – Vranje, u selu Garinje kod Vladičinog Hana, saopštila je vranjska… »

Komunalno preduzeće angažovalo Boru Čorbu da podrži akciju o reciklaži

Jugmedia 26.02.2016
NIŠ – Roker Bora Đorđević i “Riblja čorba” snimili su pesmu “Glasaj za reciklažu“ posvećenu recikliranju otpada. Beogradski rokeri su pesmu napravili da bi ukazali na značaj reciklaže u zaštiti životne sredine, u okviru kampanje… »

Funkcioner Fudbalskog saveza Srbije uhapšen zbog primanja mita

Jugmedia 26.02.2016
NIŠ – Visoki funkcioner Fudbalskog saveza Srbije iz Niša uhapšen je pod sumnjom da je od sudije uzeo 1.000 evra kako bi mu omoćio da pređe u viši rang takmičenja, saopštila je policija. U vrlo šturom saopštenju niške policije navedeno je da… »

Novi autoput oštećen nestručnim čišćenjem snega

Jugmedia 26.02.2016
NIŠ/PIROT – Ministarstvo saobraćaja potvrdilo da se čeka lepše vreme kako bi bio postavljen sloj habajućeg asfalta na deonici između Niša i srpsko-bugarske granice. Na delu novog auto-puta od Niša do srpsko-bugarske granice, između Crvene Reke… »

Oteli poštaru torbu s penzijama u po bela dana

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Nepoznati lopovi oteli su poštaru torbu s penzijama usred bela dana u leskovačkom naselju Ančiki, pošto su mu prethodno naprskali sprej u oči, saznaje Jugmedia. Pljačaka se dogodila juče oko 11 časaova, pred očevicima. „Isprskali… »

Formirana lista čekanja za ugradnju stenta u leskovačkoj bolnici

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Za ugradnju stenta u leskovačkoj Opštoj bolnici počela je da se pravi lista čekanja, a pojedini zahvati su zakazani tek za avgust mesec. Dva vrhunska kardiologa iz leskovačke bolnice obučeni su da sami zbrinu kardio-vaskularne bolesnike… »

Bratislav Krstić Vitez reda akademskih palmi

Jugmedia 26.02.2016
PIROT- Direktor pirotske Gimnazije Bratislav Krstić imenovan je za Viteza reda akademskih palmi, nagrade koju dodeljuje francuska Vlada. Krstić je nagradu dobio za nesebičan doprinos razvoju bilingvalnih odeljenja u Gimnaziji, saradnju sa francuskom… »

Stojiljković: “Dubočicin” stadion će renovirati FIFA

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Novi predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga Dragan Stojiljković saopštio je danas da je u planu da se ove godine gradski stadion “Dubočice” renovira sredstvima FIFE (Međunarodna federacija fudbalskih asocijacija). Pokrenut… »

PROMENE U ZDRAVLJU Prokopović predsednik, Matić direktor kluba

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC – Posle više uzastopnih poraza u Košarkaškom kulubu Zdravlje došlo je do znatnih kadrovskih promena, a iz kluba je otišao i centar Marojević. Na Skupštini Zdravlja za predsednika kluba izabran je bivši košarkš, urolog Nebojša… »

Drveni pelet i kada ga treba nabaviti

Jugmedia 26.02.2016
LESKOVAC/VLASOTINCE – Poslednjih godina grejanje na drvni pelet postaje sve popularnije, ali cena uređaja na ovu vrstu goriva, kao i sam ogrev još uvek nisu dostupni većini portošača. -Pelet činr sitni komadi samlevenog drveta koji se u procesu… »