Izvor: Mjuz news/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Dadilje i dojilje

Mjuz news 26.02.2016
Digster kolumna petkom by Vojkan Bećir. Vratim se povremeno nekim svojim ranijim tekstovima, pa primetim da sam ogorčen. Onda se setim da sam se trudio da ne zvučim tako, pa pretpostavim koliko zapravo jesam. Ne ulažem samo trud da se ne otkrijem… »

Ne pričaj sa mnom dok đuskam uz Nicole Moudaber!

Mjuz news 26.02.2016
26. mart, Magacin Depo. Tehno dama Nicole Moudaber nam dolazi na vrhuncu svoje slave, nakon sjajnih saradnji sa Skin (Skunk Anansie) i Zebra Katzom. Prošlo je mnogo vremena od kako je Carl Cox rekao da je najpotcenjeniji DJ. Siže prvi put u Beograd sa… »

Hej oldskuleri - Puff Daddy je tu, ali i Lil' Kim

Mjuz news 26.02.2016
Spot za novu pesmu "Auction" Puff Daddy ne postoji samo u Kanyeovim pesmama i tvitovima. Vratio se novim albumom koji potpisuje novim starim imenom Puff Daddy and the Family. Jedan od najbogatijih ljudi muzičke industrije za cover albuma uzeo je fotku iz… »

Fergie bi da bude kao Rihanna

Mjuz news 26.02.2016
Double Duchess je ime novog albuma. Deset godina je prošlo od kako nam je dat "Fergalicious"! Na albumu "The Dutchess" bili su i singlovi "Big Girls Don’t Cry", "Glamorous" i "London Brigde". Bila je nakon toga aktivna sa Black Eyed Peas, udavala se i… »

Proglašavamo novi muzički žanr: uK-pop

Mjuz news 26.02.2016
Možda ga nazovemo i K Garage. Šta se dobije kada se pomešaju UK Garage i K-pop, odnosno najbolje od korejskih zaraznih vokala i kukomrdajućih britanskih bitova? Kero Kero Bonito! To su Sarah, Jamie i Gus. Preslušajte "Lipslap" i prosudite… »

Ozbiljno poštovanje za Charli XCX

Mjuz news 26.02.2016
Koristi slavu za dobro. Kalila se uz Marinu and the Diamonds, a mega slavu stekla saradnjom sa Iggy Azealia. Mnogi se pitaju kako i zašto je pomenuta (štagod) reperka uspela toliko. Survala joj se karijera brže nego što se uspela na čartove. A sada… »

Još jedan lenji potez Ellie Goulding

Mjuz news 26.02.2016
Something In The Way You Montage. I dalje volimo Ellie, ali moramo priznati sebi da je poslednji album dosta lenj. Napravljen je na talasu uspeha svega što je radila do sada. Umesto da ode korak napred, napravila je tri unazak. Novi singl sa albuma… »

Zastrašujuće talentovana Willow Smith

Mjuz news 26.02.2016
Pored albuma, još jedna pesma. Zastrašujuće talentovana Willow Smith izbacila je još jednu pesmu, kao da nije bilo dovoljno genijalnosti na originalno pakovanom albumu "ARDIPITHECUS". Ne znamo čime su Jada i Will hranili svoju decu, ali ova… »

Novi spot za New Order

Mjuz news 26.02.2016
Sa albuma "Music Complete" Deseti studijski album kultnog benda New Order stigao je u poslednjem kvartalu 2015. godine. Na njemu su saradnje sa Iggyjem Popom i La Roux, kao i sa Brendonom Flowersom koji se zbog toga sigurno upiškio od sreće (jer je… »

Björk na dva ekrana

Mjuz news 26.02.2016
Jer jedan jednostavno nije dovoljan. Tokom proteklih godinu dana, pod izgovorom albuma "Vulnicura", Björk nam je dala nekoliko zanimljivih spotova. Najupečatljiviji je bio onaj za pesmu "Mouth Mantra", snimljen u njenim ustima. Premda je ozbiljan… »