Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 26.02.2016

Filip David primio nagradu, ali se ogradio od prisustva Nikolića

Moj Novi Sad 26.02.2016
Ovogodišnji dobitnik nagrade za Najbolju knjigu u mreži javnih biblioteka u Srbiji Filip David primio je u Narodnoj biblioteci to priznanje, ali se i ogradio od prisustva predsednika Srbije Tomislava Nikolića rekavši da nikada nije podržavao njegovu… »

Dačić: Ubijen otmičar srpskih diplomata

Moj Novi Sad 26.02.2016
Ministar spoljnih poslova izjavio je da je, prema informacijama iz Libije, juče u gradu Sabrata ubijen Al Dabaši, koji se sa svojom grupom sumnjiči za otmicu dvoje srpskih diplomata u Libiji u novembru prošle godine. Prema rečima Ivice Dačića… »

Vreme sutra: Oblačno sa slabom kišom, popodne razvedravanje

Moj Novi Sad 26.02.2016
Do kraja današnjeg dana oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Posle podne na severu, a uveče i noću i u ostalim krajevima prestanak padavina. U subotu ujutro očekuje nas pretežno oblačno vreme, još ponegde sa slabom kišom… »

Priključite se planinarskoj akciji "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Moj Novi Sad 26.02.2016
Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju 28. februara organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore", sa rutom Paragovo potok – Crni čot – Kosturov potok – Glavica – Paragovo.… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 12 beba

Moj Novi Sad 26.02.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Tamara Simić, Gordana Babić, Aleksandra Banjaš, Milica Đukić, Sofija Davidović, Lana Sredojević i Milana Krstić iz… »

Vučić uskoro donosi odluku o izborima: Videće koliko sam se uplašio

Moj Novi Sad 26.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će, u narednih nekoliko dana, doneti odluku koja prethodi raspisivanju izbora. On je rekao da će njegovi politički protivnici videti "koliko se uplašio". Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara… »

Bač: Maskirani razbojnici upali u franjevački samostan

Moj Novi Sad 26.02.2016
Dve maskirane osobe upale su noćas u franjevački manastir u Baču i tom prilikom povredile starešinu samostana fratra Josipa. Starešina samostana prebačen je u Klinički centar u Novom Sadu, gde mu je pružena lekarska pomoć. Prema dosadašnjim… »

Teraju radnike javnih preduzeća da skupljaju sigurne glasove za Bokana

Moj Novi Sad 26.02.2016
Radnici "Vodovoda", "Čistoće" i "Urbanizma", gde upravlja pokret "Dinara-Drina-Dunav", tvrde da ih rukovodstvo prisiljava da skupljaju sigurne glasove ako žele da sačuvaju radno mesto, pri čemu su obećane i novčane nagrade onima koji obezbede… »

Jugoalat će proizvoditi poljoprivredne mašine: Posao za 180 radnika

Moj Novi Sad 26.02.2016
Iz pogona novosadskog "Jugoalata", po prvi put od kada ova fabrika postoji izlaziće poljoprivredne mašine. Poslovodstvo ove fabrike, kako je za "Novosti" potvrdio vlasnik i direktor "Jugoalata" Spasoje Jakovljević, u dogovoru sa vlasnikom patenta i… »

Dentalni turizam: Sve veći broj stranaca popravlja zube u Novom Sadu

Moj Novi Sad 26.02.2016
Drastične razlike u cenama zdravstvenih usluga, dovode sve više stranaca u Novi Sad, kojima je, sa prevozom, smeštajem i ostalim troškovima, nekoliko puta jeftinije nego da su se lečili u svojoj zemlji. Miljan Rakić sa Novog naselja pre desetak dana… »