Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 26.02.2016

Srpska lista obezbedila kvorum za izbor Tačija

Mondo 26.02.2016
Komandant terorističke OVK Hašim Tači, zvani Zmija, u Srbiji osuđen na dugogodišnju robiju, izabran je za predsednika Kosova. Tači se zahvalio Srpskoj listi jer je glasala za njega. Predsednik te liste, međutim, tvrdi da to nije tačno. Foto… »

Sahranjeni Jovica Stepić i Slađana Stanković

Mondo 26.02.2016
Radnici srpske ambasade u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić, koji su prošle nedelje poginuli u libijskom gradu Sabrati, sahranjeni su danas. Foto: TANJUG/ SRDJAN ILIC Slađana Stanković sahranjena je na groblju Zbeg u Borči, a sahrani je… »

Vučić: Srbe u Libiji ubili su Amerikanci

Mondo 26.02.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kaže da je puna istina o pogibiji dvoje Srba u Libiji od vitalnog značaja za Srbiju. Premijer Aleksandar Vučić najavio je danas da će se sutra ponovo sastati sa ambasadorom SAD Kajlom Skotom, jer je za… »

Ubijen otmičar srpskih diplomata!

Mondo 26.02.2016
Ministar Ivica Dačić izjavio je da je, prema informacijama iz Libije, juče u gradu Sabrata ubijen Al Dabaši, koji se sa svojom grupom sumnjiči za otmicu dvoje srpskih diplomata u Libiji u novembru prošle godine. Foto: AP Photo/Mohamed Ben Khalifa… »

Nova Srbija ide na izbore s naprednjacima

Mondo 26.02.2016
Nova Srbija potpisaće tokom predstojećeg vikenda koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na vanrednim parlamentarnim izborima sa Srpskom naprednom strankom, najavio je danas predsednik NS Velimir Ilić. Foto: Logo "Razgovarali smo o predizbornoj… »

Ramires u oproštajnoj poseti kod Vučića

Mondo 26.02.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija pridaje veliki značaj unaprednjenju odnosa sa Meksikom. Foto: Tanjug, Rade Prelić Ambasador te zemlje Hose Evarist Ramon Šilotl Ramires ocenio da premijer Vučić i Vlada Srbije vode mudru… »

Opkoljena zgrada parlamenta u Prištini!

Mondo 26.02.2016
Pristalice kosovske opozicije opkolile zgradu parlamenta u Prištini, pred početak sednice na kojoj treba da bude izabran kosovski predsednik. U blizini su i pristalice Hašima Tačija, koji je glavni predsednički kandidat. Large crowds are gathered in… »