Izvor: Subotica.com arhiva vesti 26.02.2016

Formirana predizborna koalicija "Građani i građanke Srbije"

Subotica.com 26.02.2016
Nova predizborna koalicija „Građani i građanke Srbije“ svečano je formirana danas u Beogradu potpisivanjem koalicionog sporazuma. Koalicioni sporazum potpisali su predsednik Romske partije Srđan Šajn i predsednik partije Bunjevci građani Srbije… »

Opremljeno 27 subotičkih škola

Subotica.com 26.02.2016
Pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, Mihalj Njilaš obišao je 7 osnovnih i srednjih škola na teritoriji Subotice, kako bi video na koji način su utrošena sredstva dodeljena obrazovnim ustanovama u okviru… »

Otvorena izložba "Slobodno zidarstvo u Srbiji"

Subotica.com 26.02.2016
U Savremenoj galeriji je otvorena izložba „Slobodno zidarstvo u Srbiji 1785-2016“, na kojoj su prikazani istorijski razvoj, simboli masonstva i značajne ličnosti. Organizatori izložbe su Regularna velika loža Srbije i Savremena galerija… »

"Jogi" košarkaške radionice za decu

Subotica.com 26.02.2016
Povodom proslave 3. rođendana Udruženja, od marta 2016. godine se pokreće "Jogi" radionica košarke namenjena deci uzrasta od 8 do 10 godina. Udruženje "Jogi" iz Subotice proslaviće 18. marta 3 godine postojanja. "Jogi" je stekao poverenje i… »

Kraj klizališne sezone označava i kraj treniranja na ledu

Subotica.com 26.02.2016
Gradsko klizalište zatvara se večeras za građanstvo, a od 1. marta otvaraju se Gradsko strelište i tereni u Prvomajskoj, saopšteno je danas iz JKP "Stadion". Ledena podloga na Gradskom klizalištu postavljena je krajem novembra prošle godine, kada… »

Mađarski pokret: Politička osveta i neprincipijelna koalicija mogu naneti štetu Palićkom jezeru od 6,5 miliona evra

Subotica.com 26.02.2016
Saopštenje odborničke grupe Mađarskog pokreta prenosimo u nastavku. Na sednici Skupštine grada Subotica, održanoj 25. februara, su se, između ostalog, na dnevnom redu nalazili i programi poslovanja javnih preduzeća. U slučaju planova više javnih… »

Potpisan Sporazum o saradnji Subotice i Kiškunhalaša

Subotica.com 26.02.2016
Potpisivanjem Sporazuma o saradnji Grada Subotica i mađarskog grada Kiškunhalaša, danas su ozvaničeni dugogodišnji dobri i prijateljski odnosi dva pogranična grada. Sporazum su potpisali graodnačelnici Jene Maglai i Rober Fulep i najavili buduću… »

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju ekipu Rada

Subotica.com 26.02.2016
U okviru 24. kola Super lige Srbije, fudbaleri Spartaka dočekuju beogradski Rad. Pobeda je imperativ za obe ekipe koje se nalaze na samom dnu tabele i očekuje ih velika borba za opstanak. Utakmica protiv rada Rada biće ujedno i premijera renoviranog… »

DDOR Novi Sad i Zadružni savez Vojvodine promovišu osiguranja u oblasti poljoprivrede

Subotica.com 26.02.2016
Protokol o saradnji DDOR-a i ZSV potpisan prošle godine, realizovan je u praksi serijom susreta sa poljoprivrednicima i predstvaljanjem mogućnosti za konkretno podizanje udela osigurane poljoprivredne proizvodnje u agraru, ali i povećanja svesti o… »

Zbog kvara na mamografu pregledi trenutno obustavljeni

Subotica.com 26.02.2016
Zbog kvara na mamografu skrining mamografija se privremeno obustavlja, saopšteno je iz Doma zdravlja Subotica. Žene koje su dobile poziv za pregled mogu da pozovu broj 571-065 i da dogovore novi termin.… »