Izvor: Telegraf arhiva vesti 26.02.2016

Gori Priština: Tači izabran za predsednika Kosova

Telegraf 26.02.2016
Sa 71 glasom za, i to u trećem krugu glasanja, Hašim Tačija je izabran večeras u kosovskom parlamentu za predsednika Kosova. Kosovski parlament izabarao je večeras Hašima Tačija za predsednika Kosova, sa 71 glasom za i to u trećem krugu glasanja… »

NI HRABROSTI, NI VASPITANJA! Ovako je Tomislav Nikolić reagovao na izjave srpskog pisca o kojima priča Srbija

Telegraf 26.02.2016
- Ono što je pisac Filip David napravio u Narodnoj biblioteci Srbije nije bilo potrebno ni hrabrosti, ni vaspitanja - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da za ono što je pisac Filip David napravio u Narodnoj… »

Snaga Srbije Ključna Za Regionalnu Stabilnost! Vučić i Dodik o vojnoj neutralnosti

Telegraf 26.02.2016
Premijer Aleksandar Vučić i predsednik RS Milorad Dodik saglasni su da Srbija i Republika Srpska treba da očuvaju vojnu neutralnost. Snaga Srbije je ključna za regionalnu stabilnost, rekao je Dodik. Premijer Aleksandar Vučić rekao je nakon susreta… »

Ratni vojni invalid se zapalio u centru grada! (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Telegraf 26.02.2016
Stravičan snimak samozapaljivanja ratnog vojnog invalida pojavio se i na društvenim mrežama. Ratni vojni invalid Senad Begić se, posle četiri dana štrajka glađu zbog nerada sudskih institucija, zapalio u centru Cazina u BiH. ZAPALIO SE ISPRED… »

Veliki Požar U Pogonu Fabrike: Šest vatrogasnih ekipa se bori sa gustim dimom i vatrom

Telegraf 26.02.2016
Vatra je zahvatila skladište sirovina za proizvodnju poliesterskih cevi, a u magacinu se nalaze lako zapaljivi materijali. U nekadašnjem pogonu “Poliestera” na Uvcu danas je, iz sada neutvrđenih razloga, došlo do velikog požara. Vatra je… »

Odluka O Izborima U Narednih Nekoliko Dana! Evo, šta je Vučić poručio političkim protivnicima

Telegraf 26.02.2016
Prvi čovek Vlade negirao je spekulacije da neće biti izbora zbog migrantske krize i istakao da oni koji o tome govore nisu zabrinuti zbog migranata već žele da kažu da premijer nema podršku i da se uplašio. Izbore će kaže raspisati u narednih… »

Istorija Će Nam Biti Dostupnija, a svaki spomenik će biti obeležen QR kodom!

Telegraf 26.02.2016
- Sada imamo 21 obeležn spomenik, među kojima su zgrade Starog dvora, Narodne banke, Srpske patrijaršije, Narodne skupštine. Uz pomoć mobilnog telefona ili tableta i odgovarajuće aplikacije, svako na svom jeziku može da pročita istorijat određene… »

Krvnički Pretučen Opat Josip: Nezamislivo nasilje usred Srbije!

Telegraf 26.02.2016
Prema prvim informacijama iz policije, cilj napada bila je krađa crkvenih dragocenosti i relikvija među kojima su i značajne ikone, spisi i drugi predmeti od vrednosti. Josip Špehar, opat franjevačkog samostana u Baču prošle noći bio je meta… »

Oborili Ga Na Zemlju I Oteli Mu Penzije: Prskali poštara suzavcem, on zapomagao!

Telegraf 26.02.2016
Poštar je zapomagao, govoreći da nosi penzije. Nepoznati lopovi oteli su poštaru torbu s penzijama u Leskovcu, nakon što su ga prethodno isprskali suzavcem po očima. Razbojnici napadaju SATARAMA i NOŽEVIMA po Čačku usred bela dana! Razbojništvo… »

Imamo vezu u FIFA: Tole glasao za Infantina

Telegraf 26.02.2016
FSS je stao uz pobednika, uz koga je bio i kada se govorilo da nije favorit u konkurenciji šeika Salimana. Rukovodstvo FSS-a glasalo je za Đanija Infantina za novog predsednika FIFA. Tomislav Karadžić je doskorašnjem generalnom sekretaru Svetske… »