Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 26.02.2016

Gori Priština: Tači izabran za predsednika Kosova

Telegraf 26.02.2016
Sa 71 glasom za, i to u trećem krugu glasanja, Hašim Tačija je izabran večeras u kosovskom parlamentu za predsednika Kosova. Kosovski parlament izabarao je večeras Hašima Tačija za predsednika Kosova, sa 71 glasom za i to u trećem krugu glasanja… »

Snaga Srbije Ključna Za Regionalnu Stabilnost! Vučić i Dodik o vojnoj neutralnosti

Telegraf 26.02.2016
Premijer Aleksandar Vučić i predsednik RS Milorad Dodik saglasni su da Srbija i Republika Srpska treba da očuvaju vojnu neutralnost. Snaga Srbije je ključna za regionalnu stabilnost, rekao je Dodik. Premijer Aleksandar Vučić rekao je nakon susreta… »

Vojska U Punoj Pripravnosti - PRVA JE PROZVANA 4. BRIGADA! Srpski specijalci i GAZELE idu u rešavanje MIGRANTSKE KRIZE

Telegraf 26.02.2016
Prva jedinica Vojske Srbije koja će "dobiti poziv" biće 4. brigada čije je sedište u Vranju, a ova brigada zadužena je pre svega za kontrolu juga Srbije. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao je odobrenje ministru odbrane da u slučaju potrebe… »

Ubijen OTMIČAR Slađane i Jovice koji su stradali u Libiji

Telegraf 26.02.2016
- Juče u gradu Sabrata ubijen je Al Dabasi, koji se sa svojom grupom sumnjiči za otmicu dvoje srpskih diplomata u Libiji u novembru prošle godine - rekao je šef srpske diplomatije. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je, prema… »

Velja Ilić Ide S Vučićem Na Izbore! Dogovorena koalicija SNS i Nove Srbije

Telegraf 26.02.2016
- Razgovarali smo o predizbornoj koaliciji i tokom vikenda ćemo potpisati koalicioni sporazum - rekao je Ilić novinarima na obeležavanju stranačke slave. Nova Srbija potpisaće tokom predstojećeg vikenda koalicioni sporazum o zajedničkom nastuputu… »