Izvor: Tračara/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Pevačica ispekla ruke zbog eksplozije bojlera!

Tračara 26.02.2016
Perrie Edwards je šokirala svoje fanove kada je odlučila da izbaci fotku svoje ruke na kojoj se vide lakše opekotine na Twitteru. Šalu na stranu, pevačici ovo nikako nije bilo pozitivno iskustvo. “U bolovima sam, ruka mi je u plikovima, nijedna… »

Osuđena zbog prostitucija: Mimi Oro platila 60.000 dinara kaznu

Tračara 26.02.2016
Starleta Milica Živanović, nama svima poznatija kao Mimi Oro, je optužena za prostituciju na ponovljenom suđenju i morala je da plati kaznu od 60.000 dinara. Inače, starleta je više puta poricala da se bavi ‘najstarijim zanatom’. Mimi je bila… »

Tijana Ajfon o Dačićevom ‘ponosu’! Političar odgovara: Koga zanima nek proveri!

Tračara 26.02.2016
Miki Ðuričić šokirao je sve učesnike rijalitija Parovi i sve gledaoce, kada je u prenosu uživo izjavio da mu se Tijana Ajfon poverila kako je imala intimne odnose sa liderom SPS-a i šefom diplomatije Ivicom Dačićem! “Rekla si da Dačić ima… »

Miljani Kulić geografija nije jača strana: Glavni grad SAD je…

Tračara 26.02.2016
Učesnica Parova Miljana Kulić ne zna koji je glavni grad SAD, a po sopstvenoj izjavi je natprosečno inteligentna. Ona je čak pokušala da ispravi grešku pravdajući se umorom, ali ni tad nije dala tačan odgovor. “Bilo mi je krivo što nisam znala… »

POTVRĐENO: Miroslav Ilić je Devinov otac, ali ga i dalje ne zanima sin!

Tračara 26.02.2016
Nedavno je u jednom nedeljniku objavljena DNK analiza, koja dokazuje da je Miroslav Ilić, otac Devina Antonovića. Dok većina veruje u verodostojnost tog dokumenta, pojedinci ipak sumnjaju. Međutim, kralj narodne muzike, ne želi da se bavi tom temom… »

Milan Stanković se ispovedio u vezi svog seksualnog opredeljenja!

Tračara 26.02.2016
Pevač Milan Stanković je odlučio da stavi tačku na sve glasine vezane za svoju seksualnu orijentaciju i na nagađanja da je njegova veza sa Radom Manojlović bila maska. “Nikada me nisu muvali muškarci, ne znam zbog čega je takva situacija. Ne… »

Zašto Bojana Maljević ne da sinu da ide na maturu?!

Tračara 26.02.2016
Naša poznata glumica Bojana Maljević izazvala je lavinu komentara na Twitteru, objavivši ponudu za matursko veče gimnazije njenog sina. Proslava mature bi trebalo da bude održana u hotelu Metropol, uz muziku Amadeus benda, a sve to koštalo bi oko… »

ŠOKANTNO: Buha otkrio ko stoji iza napada na njega i Katarinu Grujić!

Tračara 26.02.2016
Nemanja Buha i Katarina Grujić, koji su napadnuti 14. februara posle provoda u jednom od beogradskih klubova, mogu da odahnu. Naime, Nemanja je prepoznao jednog od napadača, Stanka N. koji je zaposlen u obezbeđenju Dušice Jevđenović koja radi kao… »

Charlie Sheen otkrio astronomske novčane cifre koje izdvaja za bivše žene

Tračara 26.02.2016
Charlie Sheen, 50-godišnji glumac i zavodnik, gostujući u emisiji Šou doktora Oza (The Dr Oz Show), otkrio je koliko plaća majkama svoje dece. Sheen ima šestogodišnje blizance Boba i Maxa sa Brooke Miller i ćerke Sam (11) i Lolu (10) sa Denise… »

Koji učesnik ‘Farme’ je snimio spot obučen u ženu!? (VIDEO)

Tračara 26.02.2016
Nakon boravka u Parovima, gde je bez imalo stida sa svojom drugaricom Ružicom Veljković vodio ljubav pred kamerama i bez pokrivača, ni nakon ulaska na Farmu nije dugo čekao da uskoči u krevet da jednom farmerkom. Ipak, nekoliko dana pred ulazak na… »