Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 26.02.2016

SVAKA ČAST: Našao i vratio 310.000 dinara (VIDEO)

Večernje novosti 26.02.2016
Predrag Čanović iz Železnika u piljarnici svog oca pronašao je i vratio torbicu sa dokumentima i 310.000 dinara. PREDRAG Čanović (28) iz Železnika u piljarnici svog oca pronašao je i vratio torbicu sa dokumentima i 310.000 dinara, koje je Živojin… »

Avganistanski dečak žudi da upozna Mesija, dobio potpisani dres, čeka se samo fudbalerova saglasnost

Večernje novosti 26.02.2016
Petogodišnji Murtaza Ahmadi, koji je juče konačno dobio potpisani dres od argentinskog fudbalera Lionela Mesija, žudi da otputuje u Španiju i upozna svog idola. PETOGODIŠNjI avganistanski dečak Murtaza Ahmadi, koji je juče konačno dobio potpisani… »

Smenjena direktorka obdaništa

Večernje novosti 26.02.2016
MInistarstvo obrazovanja, na predlog grada, uvelo prinudnu upravu u PU "Boško Buha" na Paliluli. Marina Kostić razrešena, kao i kompletan Upravni odbor ove ustanove. NA predlog grada Beograda, Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja… »

PROMNOCIJA KNjIGE O SRPSKOM VLADARU Despot Stefan prvi Beograđanin

Večernje novosti 26.02.2016
Despot Stefan Lazarević zaista i jeste bio prvi Beograđanin, jer je upravo za vreme njegove vlasti, 1405. godine, Beograd bio prvi put u istoriji proglašen za prestonicu Srbije. BEOGRAD - Despot Stefan Lazarević zaista i jeste bio prvi Beograđanin… »

Turska ne namerava da izvodi kopnenu operaciju u Siriji na sopstvenu inicijativu; Moskva: Ne bombardujemo civile

Večernje novosti 26.02.2016
Nema govora o tome da se pripremamo za kopnenu operaciju. Želimo da radimo zajedno sa članovima međunarodne koalicije - izjavio predstavnik za medije predsednika Turske Ibrahim Kalin. ANKARA - Turska ne namerava da izvodi kopnenu operaciju u Siriji na… »

Nova čajanka kod Isidore

Večernje novosti 26.02.2016
Deo ličnih stvari i nameštaja poznate spisateljice Isidore Sekulić posetioci će imati prilike da pogledaju do 9. marta, a ulaz je besplatan. SVEČANO otvaranje izložbe "Isidora" priređeno je u četvrtak uveče u Kući kralja Petra na Senjaku. Deo… »

Proleće u Anđelkinom naručju

Večernje novosti 26.02.2016
Od ponedeljka na TV prva kreće osveženje u programskoj šemi. U ponudi su nove emisije, kao i nova TV lica. PROLEĆE kuca na vrata, a s njim i osveženja u programskim šemama. Od ponedeljka na Prvoj TV počinje vatromet noviteta: u 13.00 nastupa… »

Zec koji zna da uživa u kupanju (VIDEO)

Večernje novosti 26.02.2016
Pogledajte kako jedan zeka apsolutno uživa i meditira u čarima tople vode u lavabou. Ovaj snimak će vam momentalno izmamiti osmeh na vaša lica. Naravno podrazumeva se da volite životinje. Pogledajte kako jedan zeka apsolutno uživa i meditira u… »

Komentar: Mrak

Večernje novosti 26.02.2016
Samo je prepoznatljiv izgled velike skupštinske sale, u noći između utorka i srede, potvrđivao da je sednica, što bi mnogi poslanici rekli, uzvišenog doma - u toku. SAMO je prepoznatljiv izgled velike skupštinske sale, u noći između utorka i… »

Tablete protiv bolova utiču na sluh

Večernje novosti 26.02.2016
Preterano "gutanje" tableta protiv bolova, kod osoba jačeg pola može dovesti do problema sa sluhom. PRETERANO "gutanje" tableta protiv bolova, kod osoba jačeg pola može dovesti do problema sa sluhom. Na ovo bi posebno trebalo da obrate pažnju mlađi… »