Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 26.02.2016

Lisice zameniku ministra odbrane BiH zbog ometanja geodeta

Večernje novosti 26.02.2016
Boris Jerinić priveden jer nije dozvolio geodetima ulazak na imanje. Zemlja delimično eksproprisana za potrebe gradnje Termoelektrane "Stanari" Zamenika ministra odbrane BiH Borisa Jerinića jutros priveli su u policijsku stanicu Stanari pripadnici CJB… »

Uhapšeni razbojnici koji su povredili povratnika iz Rosulja

Večernje novosti 26.02.2016
Identifikovani i uhapšeni napadači koji su pucali na pripadnike policije koji su u četvrtak u naselju Rosulje u opštini Lukavac obavljali uviđaj. Celog dana trajale blokade puteva. BANjALUKA - Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, Velibor Tomić… »

Sud odbio zahtev kapetana Dragana

Večernje novosti 26.02.2016
Vrhovni sud Hrvatske odbio je zahtev Dragana Vasiljkovića za izuzećem predsednika Županijskog suda Marijana Miletića, čime su stvoreni uslovi da mu se sudi u Splitu. Vrhovni sud Hrvatske odbio je zahtev Dragana Vasiljkovića za izuzećem predsednika… »

Cela porodica vehabije Karića ubijena u Siriji

Večernje novosti 25.02.2016
Još jedno stradanje državljana BiH pri granatiranju položaja Islamske države. Svih pet članova je otišlo na bliskoistočno ratište još 2012. godine. SVIH pet članova porodice vehabije Valdesa Karića - on, njegova žena i troje dece - poginulo je… »

POJAČANA KONTROLA NA ALBANSKO-GRČKOJ GRANICI Izbeglice pokušavaju da nastave put preko Albanije; Grčka ima spreman plan za…

Večernje novosti 26.02.2016
Na albansko-grčkoj granici pojačane su pogranične patrole zbog povećanog broja izbeglica. Na granične prelaze između Grčke i Albanije stigle su izbeglice iz Sirije. SKOPLjE - Na albansko-grčkoj granici pojačane su pogranične patrole zbog… »

Bijeljina: Slobodan Pavlović izlazi iz bolnice

Večernje novosti 26.02.2016
Direktor bolnice u Bijeljini dr Siniša Maksimović nagovestio da bi osumnjičeni u slučaju Pavlović banke mogao da završi lečenje i da bude otpušten i bude u kućnom pritvoru. BANjALUKA - Slobodan Pavlović će u petak završiti lečenje u… »

Izbori u Crnoj Gori: Putin na majicama

Večernje novosti 25.02.2016
Ikonografija na predstojećim protestima DF u Podgorici. Uz rusko znamenje i obeležja Srbije. CRNOGORSKA stranka Nova srpska demokratija deliće u subotu veče, na novom protestnom skupu Demokratskog fronta, ispred zgrade državnog parlamenta u… »