Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 26.02.2016

TRAGEDIJA: Motociklista poginuo u sudaru sa teretnim vozilom

Večernje novosti 26.02.2016
Motociklista je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko ponoći časa u selu Garinje, desetak kilometara severno od Vladičinog Hana. VLADIČIN HAN - Jednan motociklista je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se… »

Odbačena prijava protiv Stefanovića

Večernje novosti 26.02.2016
Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je danas rešenje o odbacivanju krivične prijave protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i tadašnje zamenice šefa njegovog kabineta Dijane Hrkalović. Tužilaštvo za organizovani kriminal… »

HRVATSKI SPECIJALCI NA SLOBODI Drljo i Krajina ponovo oslobođeni optužnice za zločin u selu Grubori

Večernje novosti 26.02.2016
Bivši pripadnici hrvatske specijalne policije Franjo Drljo i Božo Krajina ponovo su oslobođeni optužbe za ratni zločin kod Knina, posle akcije "Oluja" ZAGREB - Bivši pripadnici hrvatske specijalne policije Franjo Drljo i Božo Krajina danas su… »

PRIČE IZ SUDNICE Mladini roditelji tužili priju, prijatelja i njihove goste zbog "mnogo pojedenog pečenja, sarmi i torti"

Večernje novosti 26.02.2016
Sud presudio da se izmire i podele troškove postupka povedenog jer su nevestini roditelji tužili priju, prijatelja i njihove goste jer su na svadbi mnogo pojeli pečenja, sarmi i torti. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu, posle nekoliko godina suđenja… »

Sarajevo u panici zbog novih dokaza o Tuzli

Večernje novosti 26.02.2016
Zvaničnici BiH pokušavaju da obore nalaze stranih veštaka o masakru u Tuzli. Da su zaključci veštaka ozbiljni govori i podatak da je nalaz Francuza Pjera Lorana osiguran na dva miliona evra. NAKON objavljivanja nalaza veštačenja eksperata iz… »

Svedok: Šariću svaka čast, sve mi je platio

Večernje novosti 25.02.2016
Biznismen Mile Jerković svedočio u postupku protiv Pljevljaka optuženog za pranje para: Oko sebe imao "papagaje" koji su mu svašta pričali. MENI je gospodin Darko Šarić sve isplatio i njemu svaka čast. Problem je pravio advokat Radovan Štrbac… »

N. Pazar: Pritvorenik se obesio zbog griže savesti?

Večernje novosti 25.02.2016
Istraga o saomoubistvu u novopazarskom zatvoru: Još nema saopštenja, a nezvanično se saznaje da Edin Halilović nije ostavio oproštajno pismo niti je nagoveštavao šta će učiniti. NOVOPAZARSKA policija i pravosuđe još nisu saopštili rezultate… »

Niš: Radniku čekić smrskao šaku

Večernje novosti 25.02.2016
Teško povređen muškarac u kovačnici u Nišu: Aleksandru Bogosavljeviću vazdušni čekić smrskao šaku. Operisan u niškom Kliničkom centru i nije životno ugrožen. TOKOM rada u trećoj smeni u MING kovačnici na Bulevaru 12. februar u Nišu… »