Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 26.02.2016

Priboj: U požaru nastradao jedan radnik

Večernje novosti 26.02.2016
U požaru koji je danas oko podne zahvatio skladište nekadašnjeg pogona "Polioestera" u Priboju nastradao je, kako agencija Beta nezvanično saznaje, jedan radnik koji se u momentu ekplozije nalazio u magacinu sirovina. U požaru koji je danas oko podne… »

Leskovac: Oteli poštaru torbu s penzijama

Večernje novosti 26.02.2016
Nepoznati lopovi oteli su poštaru torbu s penzijama u Leskovcu, nakon što su ga prethodno isprskali suzavcem po očima. LESKOVAC - Nepoznati lopovi oteli su poštaru torbu s penzijama u Leskovcu, nakon što su ga prethodno isprskali suzavcem po očima… »

"Jagodinska pivara" pred stečajem

Večernje novosti 26.02.2016
Iako rukovodstvo uverava da čuvena firma neće biti ugašena, sindikalci strahuju. Pivara neće biti zatvorena, jer postoji 20 zainteresovanih kupaca - kaže Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada. JAGODINA - "Jagodinska pivara", nekada… »

Kragujevac: Tehničari neće manje koeficijente

Večernje novosti 26.02.2016
Protestovali medicinski tehničari zaposleni u kragujevačkoj Hitnoj pomoći. Neće učestvovati u reanimaciji pacijenata ako im od 8. marta, po nalogu revizora, budu smanjeni koeficijenti. KRAGUJEVAC - Medicinski tehničari zaposleni u Zavodu za hitnu… »

Nišlije ne mare za crveno svetlo

Večernje novosti 26.02.2016
Za manje od četiri meseca, otkad su gradske vlasti postavile kamere na jednoj od najprometnijih niških raskrsnica, više od 1.500 vozača prošlo je kroz crveno svetlo. NIŠ - Za manje od četiri meseca, otkad su gradske vlasti postavile kamere na… »

Bač: Pretukao fratra i ukrao relikvije

Večernje novosti 26.02.2016
U franjevačkom manastiru u centru Bača jutros napadnut Josip Špehar (65). Uhapšen meštanin Đorđe Pandurov, kod kojeg su pronađene dragocenosti. FRANjEVAČKOG sveštenika iz manastira u centru Bača, Josipa Špehara (65), jutros brutalno je… »

Protest u Nišu: Nismo bagra, mi smo ljudi

Večernje novosti 25.02.2016
Preko 1.500 Nišlija, nezadovljnih zbog visokih računa za režijske troškove i komunalije, večeras je opet šetalo gradskim ulicam. NIŠ- Preko 1.500 Nišlija, nezadovljnih zbog visokih računa za režijske troškove i komunalije, večeras je opet… »

Užički radio-amateri prvi na vezi kad zagusti

Večernje novosti 26.02.2016
Užički Radio-klub "Aco Vučković - YU1ABH", iako čuven po mnogo čemu, tek sada dobio kancelariju. Jedino njihove sistem veze NATO nije uspeo da prekine tokom agresije 1999. godine. POSLE deset godina bez adrese, užički Radio-klub "Aco Vučković -… »

Škola zarasla u korov

Večernje novosti 26.02.2016
Muke osnovaca i predškolaca u selu Vučinići, kod Novog Pazara. Škola sagrađena je još davne 1927. godine, od ćerpiča i blata, i od tada u nju ništa nije ulagano. NOVI PAZAR - Na deset kilometara od Novog Pazara, a samo pet kilometara od… »

Prokuplje: Bilborde zakupila bivša vlast

Večernje novosti 26.02.2016
Reakcija na optužbe da SNS u Prokuplju zloupotrebljava javne funkcije: U pitanju je zatečena ugovorna obaveza koju je potpisala prethodna vlast, i to na period od 2012. do 2106. godine, kaže predsednik opštine. PROKUPLjE - Opštinski odbor DS… »