Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

ODGOVOR NA VEČITO PITANjE: Zašto crne mačke donose nesreću?

Večernje novosti 26.02.2016
Nekoliko činjenica koje svi treba da znaju ukoliko imaju predrasude o crnim mačkama, one su kućni ljubimac kao i bilo koji drugi. Mačke su oduvek igrale važnu ulogu u sujeverju i mitologiji. Tri hiljade godina pre naše ere, u ranom dobu Egipta… »

Rešena dilema o Severininoj trudnoći (FOTO)

Večernje novosti 26.02.2016
Otkad su Severina i Igor Kojić otišli na medeni mesec, neprestano se nekima na Severininim fotografijama “ukazivao” trudnički stomačić. Pevačica je prekinula nagađanja o trudnoći fotografijom na "Instagramu" Otkad su Severina i Igor Kojić… »

Umro glumac Toni Barton, zvezda filmova "Roki"

Večernje novosti 26.02.2016
Glumac Toni Barton, koji se proslavio pojavljivanjem u filmovima "Roki", preminuo je danas. Kako prenose mediji, 78-godišnji Barton samo se srušio, i nije mu bilo pomoći. Njegova sestra Loreta Keli nije mogla da mu pomogne. Izjavila je kako je… »

Ploča Bitlsa iz 1962. na aukciji

Večernje novosti 26.02.2016
Retka acetat ploča Bitlsa, snimljena pre nego što je bend iz Liverpula postao slavan, biće ponuđena na aukciji u martu. Retka acetat ploča Bitlsa, snimljena pre nego što je bend iz Liverpula postao slavan, biće ponuđena na aukciji u martu. Ploča… »

Jedemo da popunimo prazninu u duši...

Večernje novosti 26.02.2016
Zbog nervoze i nedostatka ljubavi i pažnje, posežemo za velikim količinama šećera i ugljenih hidrata. Hladna voda smiruje bes i agresiju. UZ seksualni nagon, hrana predstavlja osnovni ljudski poriv za očuvanjem života. Za pravilan rad organizma… »

Nova gvineja: Ukras na balkonu i u stanu

Večernje novosti 26.02.2016
Egzotična biljka cveta od februara do kasne jeseni lepim, krupnim cvetovima. Ne voli direktno sunce. IZUZETNO lepi i krupni cvetovi i bogato zeleno lišće krase biljku nova gvineja. Ovo atraktivno cveće može da poraste od 20 do 40 centimetara. Cvetovi… »

Da li ste znali kako izgleda 200 kalorija u različitim namirnicama?

Večernje novosti 26.02.2016
Ako ste mislili da šaka gumenih bombona neće mnogo uticati na oblik vašeg tela u predstojaćoj letnjoj sezoni, razmislite ponovo! Ako ste mislili da šaka gumenih bombona neće mnogo uticati na oblik vašeg tela u predstojaćoj letnjoj sezoni… »

9 očiglednih znakova koji ukazuju da postoji velika mogućnost da ste živeli život pre ovoga

Večernje novosti 26.02.2016
Svi se ponekad pitamo da li nam je ovo jedini život ili smo već neke živote preživeli. Ovde su devet znakova koji jasno ukazuju na to da ste već neki od života preživeli i da je ovo samo još jedna od reinkarnacija. Svi se ponekad pitamo da li nam… »

Kutak za bebu u spavaćoj sobi

Večernje novosti 26.02.2016
Ne morate da se odreknete svog komfora kad beba dođe na svet, čak i ako imate mali stan i ne postoji odvojena soba za bebu. NE morate da se odreknete svog komfora kad beba dođe na svet, čak i ako imate mali stan i ne postoji odvojena soba za bebu ili… »

Proleće u Anđelkinom naručju

Večernje novosti 26.02.2016
Od ponedeljka na TV prva kreće osveženje u programskoj šemi. U ponudi su nove emisije, kao i nova TV lica. PROLEĆE kuca na vrata, a s njim i osveženja u programskim šemama. Od ponedeljka na Prvoj TV počinje vatromet noviteta: u 13.00 nastupa… »