Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Mimi Oro optužena za prostituciju: Mora da plati 60.000 dinara

Vesti online 26.02.2016
Starleta Milica Živanović, svima poznata kao Mimi Oro optužena je za prostituciju, pa je na ponovljenom suđenju kažnjena sa 60.000 dinara, saznaje list "Alo!". Ona je najpre osuđena na osam dana zatvora gde je izdržala polovinu kazne, ali ipak… »

VIDEO: Ukućani izglasali: Ceca najgora farmerka!

Vesti online 26.02.2016
Farmeri su odlučili da je najgora farmerka, modelsica Ceca Jovanović. - Jako je neposlušna, samo se šminka, izležava, svakome odgovori - rekao je Nikola Lakić. Čipi se složio sa ostalim farmerima: - Mislim da ona još nije razumela kako… »

Kosmos "umire" za 22, a Sunce za pet milijardi godina

Vesti online 26.02.2016
Svemir će nestati za 22 milijarde godina, a Sunce u našoj galaksiji ima snage za još, najmanje, pet milijardi godina, izračunali su naučnici sa Univerziteta u Lisabonu. Posmatranja galaksija i zvezda pokazuju da se širenje svemira ubrzava, a ako ta… »

Kristijan Golubović postaje televizijska zvezda u Francuskoj

Vesti online 26.02.2016
Ekipa francuske televizije "Kanal +" boravila je u Srbiji gde je snimala dokumentarac o Kristijanu Goluboviću, piše "Blic". Kršni momak rekao da je Francuze zanimalo sve o njemu. – Francuski “Kanal+” će napraviti priču o Kristijanu gangsteru… »

Publiku u Beču očekuje spektakl!

Vesti online 26.02.2016
"Skandalozno loše organizovan koncert Gorana Bregovića, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife koji je nedavno održan u Diseldorfu nema šanse da se ponovi u Beču 5. marta" (i "Vesti" su o tome opširno izvestile svoje čitaoce), izričit je… »

VIDEO: Pobesnela jer vozač nije imao da joj vrati kusur, pa mu otela volan

Vesti online 26.02.2016
Da putnici ne vole peripetije oko plaćanja karata za prevoz, izgleda da je to uobičajeno u mnogim državama sveta. U Šangaju je zabeležen jedan neobičan slučaj, a samo pukom srećom nije povređeno više ljudi u saobraćaju. Jedna starija žena… »

Uvek radim ono što želim

Vesti online 26.02.2016
Zoran Kalezić (66) obeležio je pola veka uspešne karijere u društvu brojnih kolega, prijatelja i novinara u Radio Beogradu. Pola veka karijere ovaj vrstan umetnik obeležio je albumom simboličnog imena "50 godina života sa muzikom", kao i dvostrukim… »

Ruska Kalevala "slavi proleće" u Beogradu

Vesti online 26.02.2016
Ruski folk metal bend Kalevala prvi put će nastupiti u Beogradu, u organizaciji "Route 011". U okviru evropske turneje pod nazivom "Slava proleću", tokom koje će posetiti i Letoniju, Poljsku, Bugarsku, Hrvatsku, Mađarsku, Češku i Belorusiju, našoj… »

Vožnja po diktatu planeta

Vesti online 26.02.2016
U zavisnosti od horoskopskog znaka može se pretpostaviti kakav ste vozač. Ovan je dobar vozač, ali previše hrabar. Pošto voli da se predstavlja kao lider, auto mu koristi kao sredstvo za isticanje. Oseća se važan ako ga poseduje, pa ga rado i… »

Spas kod psihijatra

Vesti online 26.02.2016
Nekada je odlazak kod psihijatra smatran za veliku sramotu, ali danas mnoge poznate ličnosti probleme prevazilaze uz pomoć ovih stručnjaka. Tako je pre neki dan Rada Manojlović priznala da je imala probleme sa lekovima za smirenje i da joj je pomogao… »