Politika arhiva vesti 26.02.2016

Mediji: Đurić predao Tačiju "neki pisani dokument"

B92 26.02.2016
Priština -- Zamenik premijera Kosova Hašim Tači sastao se u jednom restoranu na periferiji Prištine sa direktorom vladine Kancelarije za KiM Markom Đurićem. To je prenelo više medija na albanskom jeziku. Prištinski dnevnik "Zeri" i portal… »

Đurić se sastao sa Tačijem

Alo 26.02.2016
Zamenik premijera Kosova Hašim Tači sastao se danas u jednom restoranu na periferiji Prištine sa direktorom vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem, prenosi više medija na albanskom jeziku. Prištinski dnevnik "Zeri" i portal… »

Novi vid testiranja brzo i jednostavno utvrđivaće nedostatak gvožđa

Biznis i finansije 26.02.2016
Kompanija Nestlé pomogla je u realizaciji i finansiranju prvog testa za utvđivanje nedostataka gvožđa u organizmu koji ne zahteva uzimanje uzorka krvi. Pre šire primene potrebna su dalja istraživanja, no prednost ovog testa u odnosu na druge metode… »

Jake policijske snage uoči izbora predsednika Kosova

Studio B 26.02.2016
Sednica kosovskog parlamenta, na kojoj se bira predsednik Kosova, počela je sa gotovo sat zakašnjenja, a odmah nakon početka, predsedavajući Kadri Veselji proglasio je petnaestominutnu pauzu. Sednici prisustvuju predstavnici opozicije i Srpske liste… »

Ubijen OTMIČAR Slađane i Jovice koji su stradali u Libiji

Telegraf 26.02.2016
- Juče u gradu Sabrata ubijen je Al Dabasi, koji se sa svojom grupom sumnjiči za otmicu dvoje srpskih diplomata u Libiji u novembru prošle godine - rekao je šef srpske diplomatije. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je, prema… »

Praznina ne može da potone

e-Novine 26.02.2016
Vuk Jeremić, ambiciozni fenomen. Samo mesečna kirija za Jeremićev njujorški apartman iznosi oko 10.000 dolara. Izdaci za avionske karte prve ili biznis klase našeg globtrotera i predavača koje on angažuje, troškovi štampanja časopisa, plate… »

Imeri: Pokušaćemo da sprečimo izbor Tačija za predsednika

Novi magazin 26.02.2016
On podseća da je opozicija organizovala više protesta od septembra prošle godine, u samoj skupštini ali van nje, a da je u protestima u januaru i februaru ove godine učestvovalo više od 100.000 ljudi. Na današnjem protestu, kaže, pokušaće da… »

Velja Ilić Ide S Vučićem Na Izbore! Dogovorena koalicija SNS i Nove Srbije

Telegraf 26.02.2016
- Razgovarali smo o predizbornoj koaliciji i tokom vikenda ćemo potpisati koalicioni sporazum - rekao je Ilić novinarima na obeležavanju stranačke slave. Nova Srbija potpisaće tokom predstojećeg vikenda koalicioni sporazum o zajedničkom nastuputu… »

Kuči: Nijedan sud neće moći da obori izbor Tačija

Novi magazin 26.02.2016
"Hašim Tači bi mogao da bude osporen pred Ustavnim sudom, on će biti osporavan tokom pet godina na funkciji, ali mi ćemo biti obazrivi i nećemo dozvoliti nijednom sudu na svetu da smeni Tačija", rekao je Kuči. Kosovski parlament danas treba da… »

Komentar: Mrak

Večernje novosti 26.02.2016
Samo je prepoznatljiv izgled velike skupštinske sale, u noći između utorka i srede, potvrđivao da je sednica, što bi mnogi poslanici rekli, uzvišenog doma - u toku. SAMO je prepoznatljiv izgled velike skupštinske sale, u noći između utorka i… »