Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Dirljivo otvaranje FEST-a: "Pobednik" za Valtera

Mondo 26.02.2016
U Centru "Sava" otvoreno 44. izdanje FEST-a. Najemotivniji trenutak - uručenje nagrade "Beogradski pobednik". U beogradskom Centru "Sava" u petak uveče je svečano otvoren FEST, u okviru kojeg će biti prikazano 110 premijernih filmova na više… »

Nepoželjan Putnik: Avion se vratio na aerodrom zbog PACOVA

Blic 26.02.2016
Avion kineske kompanije vratio se rano jutros na aerodrom ubrzo posle poletanja, jer je u kabini pronađen pacov. Avion kompanije Lung Er na letu od grada Hangzu do odmarališta Sinhuangban na jugozapadu zemlje, vratio se na aerodrom jer je ubrzo po… »

Otkud verovanje da crne mačke donose nesreću?

Radio 021 26.02.2016
Mačke su oduvek igrale važnu ulogu u sujeverju i mitologiji. Tri hiljade godina pre naše ere, u ranom dobu Egipta, mačke su bile najpoštovanije od svih životinja, divili su se njihovoj vitalnosti i sposobnosti da prežive pad sa velike visine, pa je… »

Pevačica ispekla ruke zbog eksplozije bojlera!

Tračara 26.02.2016
Perrie Edwards je šokirala svoje fanove kada je odlučila da izbaci fotku svoje ruke na kojoj se vide lakše opekotine na Twitteru. Šalu na stranu, pevačici ovo nikako nije bilo pozitivno iskustvo. “U bolovima sam, ruka mi je u plikovima, nijedna… »

U večeri pronašla biser vredan 600 dolara (VIDEO)

B92 26.02.2016
Gošća restorana u SAD pronašla je redak ljubičasti biser dok je večerala predjelo od školjki i drugih morskih plodova. Gošća restorana u SAD pronašla je redak ljubičasti biser dok je večerala predjelo od školjki i drugih morskih plodova. Linzi… »

Osuđena zbog prostitucija: Mimi Oro platila 60.000 dinara kaznu

Tračara 26.02.2016
Starleta Milica Živanović, nama svima poznatija kao Mimi Oro, je optužena za prostituciju na ponovljenom suđenju i morala je da plati kaznu od 60.000 dinara. Inače, starleta je više puta poricala da se bavi ‘najstarijim zanatom’. Mimi je bila… »

Tijana Ajfon o Dačićevom ‘ponosu’! Političar odgovara: Koga zanima nek proveri!

Tračara 26.02.2016
Miki Ðuričić šokirao je sve učesnike rijalitija Parovi i sve gledaoce, kada je u prenosu uživo izjavio da mu se Tijana Ajfon poverila kako je imala intimne odnose sa liderom SPS-a i šefom diplomatije Ivicom Dačićem! “Rekla si da Dačić ima… »

Miljani Kulić Kec Ko Kuća Iz Geografije: Na ovo pitanje celi svet zna odgovor, sem Nišlijke

Kurir 26.02.2016
Miljana Kulić izblamirala se kada je pokušala da se opravda da zbog umora nije mogla da se seti koji je glavni grad Amerike, pa iz topa odgovorila da je to Čikago. "Bilo mi je krivo što nisam znala koji je glavni grad Amerike. To mi je bilo smešno. A… »

Bajden na dodeli Oskara

RTV 26.02.2016
HOLIVUD/VAŠINGTON - Američki potpredsednik Džozef Bajden pojaviće se u nedelju, 28. februara, na dodeli Oskara. Bajden će na sceni najaviti pevačicu Ledi Gagu koja će otpevati pesmu "Dok se tebi ne desi" (Till It Happens to You) iz filma "The… »

Kako da se dopadnete drugima za četiri sekunde

Radio 021 26.02.2016
Samo nekoliko sekundi nakon što su vas upoznali, ljudi već ocenjuju vašu ličnost, bilo da žele da vas angažuju na određenom poslu, izađu sa vama na sastanak ili budu vaši prijatelji. S obzirom na to, nije čudo što mnogi žele da urade sve što… »