Izvor: Alo arhiva vesti 27.02.2016

Sergej: Skočio je na mene i počeo da me ujeda

Alo 27.02.2016
Sergej Trifunović objasnio je kako ga je čovek noćas izujedao i tvrdi da nije pronađen na ulici, već da je sam otišao u Urgentni centar gde su mu sanirali rane. Kaže da je muškarac, koga prvi put vidi u životu, režao na njega. Posle vesti koja… »

Andrej Fajgelj saslušan zbog pretnji ombudsmanu!

Alo 27.02.2016
Bivši direktor Kulturnog centra grada dr Andrej Fajgelj priveden je danas zbog objava na njegovom tviter profilu i jednog snimka na Jutjubu, saznaje Radio-televizija Vojvodine. Nakon saslušanja on je pušten na slobodu. Fajgelj rekao Tanjugu da je bio u… »

DS, LDP i SDS zajedno na izbore?

Alo 27.02.2016
Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratska stranka (SDS) i Liberalno demokratska partija (LDP) razgovarali su juče o mogućnosti da izađu na izbore na jednoj listi, ali konačni dogovor nije postignut. Tu informaciju potvrdio je i lider demokrata… »

Šta Filip David ima da se ograđuje?

Alo 27.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je predsednik Tomislav Nikolić tačno odgovorio na to što se pisac Filip David ogradio od predsednikovog prisustva na svečanosti povodom proslave dana osnivanja Narodne biblioteke Srbije. Ne znam… »

Bajatović mesečno uzme čak 57 plata!

Alo 27.02.2016
Dušanu Bajatoviću, dugogodišnjem direktoru „Srbijagasa“ i funkcioneru SPS-a, smanjena je plata za čak 85.212,92 dinara. Međutim, razloga za brigu nema, jer Bajatović neće ostati na hlebu i vodi. Njegova mesečna primanja i dalje iznose… »

Makedonija otvorila granicu za azilante iz Sirije i Iraka

Alo 27.02.2016
Makedonija je danas ponovo otvorila granicu za iračke i sirijske izbeglice, nekoliko sati nakon mirnog protesta migranata na grčkoj strani granice, koji su zahtevali da im se dozvoli da udju u Makedoniju. Hajder Sahd, zvaničnik Ujedinjenih nacija u… »

Pupovac: Antifašisti su oslobodili Jugoslaviju!

Alo 27.02.2016
Predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac izjavio je danas, na obeležavanju 72. godišnjice formiranja zagrebačkog Desetog korpusa NOVJ, da je antifašizam bio oslobodilačka snaga, pokret, ideja koja je narode tadašnje Evrope i Jugoslavije… »

Pobio se pa otišao po zolju

Alo 27.02.2016
Gatačka policija uhapsila je tri lica zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Gacku, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Trebinje. Lica su uhapšena protekle noći u 2.00 časa, nakon fizičkog obračuna. Kako Srna… »

Izbegli tragediju, grom udario u pumpu (VIDEO)

Alo 27.02.2016
Nesvakidašnji događaj dogodio se na jednoj pumpi u Podgorici, a na Jutjubu-u se pojavio snimak na kome se vidi trenutak kada grom udara tik pored žene i radnika pumpe. U opisu videa se navodi da su ih "metri delili od smrti", kao i da je u pitanju EKO… »

Jelena, šta ti se to desilo?! (VIDEO)

Alo 27.02.2016
Jelena Krunić objavila zastrašujući video klip. Na video klipu koji je Jelena Krunić objavila na svom Fejsbuku ona izgleda kao da ima 70 godina. Snimak je potpisala sa "baka Jelka" Baka Jelka … »