Izvor: Benchmark arhiva vesti 27.02.2016

Asus će objaviti Marshmallow nadogradnju u drugom tromesečju, imamo i punu listu uređaja

Benchmark 27.02.2016
Prošlog novembra Asus je objavio listu uređaja koje će nadograditi na Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Nažalost, vremenski okvir kada bi nadogradnja trebalo da bude objavljena nije dat u tom trenutku. Tri meseca kasnije, Asus tek treba da… »

Assassin's Creed Identity je akcioni RPG za mobilne uređaje

Benchmark 27.02.2016
Assassin's Creed franšiza je je doživela procvat od svog nastanka, a iako su se neke od najnovijih igara ispostavile kao kontroverzne zbog velikog broja problema koje su donele, to je i dalje jedan od najpopularnijih serijala u gejming zajednici. Samim… »

Microsoft potvrdio da nova kumulativna nadogradnja resetuje podrazumevane aplikacije

Benchmark 27.02.2016
Početkom meseca pojavili su se izveštaji da KB3135173 kumulativna nadogradnja za Windows 10 resetuje podrazumevane aplikacije na brojnim računarima koji pokreću novi operativni sistem, iako njegovo uobičajeno ponašanje ne bi trebalo da dovede do… »

Odnos proizvedenih Galaxy S7 i S7 edge telefona će biti 6:4

Benchmark 27.02.2016
Dugoočekivani Samsung Galaxy S7 i S7 edge telefoni bi trebalo da budu bolje prodavani od prošlogodišnjih Galaxy S6 modela u prva tri meseca nakon predstavljanja. Korejski mediji izveštavaju da se Samsung priprema da proizvede 17,2 miliona Galaxy S7 i… »

Windows 10 Redstone uklanja desktop Control Panel, Build 14271 je prvi korak

Benchmark 27.02.2016
Microsoft je već potvrdio da će u nekom trenutku u budućnosti desktop Control Panel biti uklonjen i zamenjen univerzalnim podešavanjima, a po svemu sudeći taj trenutak je objava Redstone verzije operativnog sistema. Najnovija Windows 10 Redstone… »

Sledeći Battlefield vodi gejmere u Prvi svetski rat?

Benchmark 27.02.2016
Ni DICE ni Electronic Arts nisu do sada ponudili nikakve informacije o budućnosti Battlefield franšize. Međutim, nove glasine nam sugerišu da dve kompanije spremaju veliko iznenađenje - a to je odlazak u Prvi svetski rat. Informaciju je objavila… »

Mercedes na proizvodnim linijama menja robote ljudima

Benchmark 27.02.2016
Svi smo već više puta čuli priču o tome kako nam roboti uzimaju posao. Iako to možda i može biti istina, kompanija Mercedes-Benz je odlučila da zameni neke od svojih visoko-tehnoloških radnika - ljudima. Kako se ispostavilo, roboti ne mogu da… »

iPhone 5se i 9,7-inčni iPad Pro stižu 22. marta

Benchmark 27.02.2016
iPhone 5se telefon se već više puta pojavljivao u glasinama kao nova 4-inčna verzija Apple telefona, a sve ukazuje na to da će predstavljanje biti 15. marta. Na istom događaju, Apple će objaviti 9,7-inčni iPad Pro kao i određena poboljšanja za… »

Test: Huawei Honor 5X

Benchmark 27.02.2016
Honor serija kompanije Huawei koju je moguće kupiti samo online dolazi u Srbiju, a vrlo interesantna stvar oko ovih smartfona je njihova niska cena. Novi model 5X je naslednik prošlogodišnjeg 4X smartfona i donosi dosta primamljive specifikacije za… »

HTC potvrdio da novi flagship stiže uskoro, kompanija želi i mobilni VR

Benchmark 27.02.2016
Prošlog meseca direktor kompanije HTC Šer Vang rekla je da je virtuelna realnost mnogo važnija za kompaniju nego što su to smartfoni. I dok pretprodaja HTC Vive VR uređaja počinje od sledeće nedelje, kompanija je u potrazi za mobilnim rešenjem… »