Izvor: Jugmedia arhiva vesti 27.02.2016

POLICIJA SPREČILA LINČ RADNIKA EPS-a Meštani Lužana „zarobili“ kontrolore krađe struje

Jugmedia 27.02.2016
NIŠ – Grupa meštana sela Lužane skoro sat i po držala je „zarobljene“ kontrolore niške Elektrodistrubucije koji su došli u ovo aleksinačko selo zbog kontrole krađe struje, potvrđeno je „Blicu“ u ED Niš. Kontrolore je linča spasila… »

BRUKA: Mladom Leskovčaninu namestili pljačku?! (VIDEO)

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Dvadesetogodišnji Leskovčanin Stefan Rajković postavljen je na stub srama nakon što je danas objavljen snimak na kome se vidi kako, navodno, uzima novac iz tuđeg novčanika u svlačionici jedne od leskovačkih teretana. Pitanje video… »

NPS dopunio koaliciju oko DS-a: Ima nas najviše!

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Leskovačkoj koaliciji oko Demokratske stranke danas je pristupio i Narodni pokret Srbije. Ivica Nešić, poverenik NPS za Leskovac, kazao je da je ključni razlog zbog udruživanja u ovu kolaiciju čvrst stav DS-a da ne postoji nikakva… »

Lapsus Aleksandra Pejčića ili nostalgija za DSS-om? (VIDEO)

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Lokalni lider Srpske narodna partije Aleksandar Pejčić je danas u centru grada novinarima poželeo dobrodošlicu novinarima na konferenciji za novinare Demokrtaske stranke Srbije. Ovaj lapsus je izazvao opšti smeh među prisutnima jer je… »

Nagrade za najbolje majstore rakije i vina

Jugmedia 27.02.2016
PIROT – Petar Krstić iz Gradašnice osvojio je prvo mesto za najbolju rakiju a Dimitrije Pančić iz Pirota za najbolje vino na Trećoj izložbi rakije,vina i tradiciolanih jela koja je danas održana u selu Izvor kraj Pirota. “Ovo je moje treće… »

Dve stranačke akcije “Ne u NATO” u centru Leskovca

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Aktivisti Srpske narodne partije i Demokratske stranke Srbije organizovali su dve zasebne akcije u centru Leskovca protiv učlanjenja Srbije u NATO. Srpska narodna partija (SNP) pokrenula je danas akciju prikupljanja potpisa sa ciljem… »

Dražava ulaže 100 miliona za izgradnju turske fabrike „Džinsi“

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Vlada Srbije izdvojiće 100 miliona dinara za izgradnju novog pogona turske tekstilne kompanije „Džinsi Srbija“, saopštio je je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, najavljujući i gradnju još jednog pogona „Jure“ i… »

Leskovčani od gradonačelnika traže zaposlenje (VIDEO)

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ponovo je danas razgovarao s Leskovčanima koji su se najviše žalili na problem zaposlenosti i tražili od njega posao za sebe ili svoju decu. Za dva sata razgovora, vođenim u prisustvu saradnika i… »

Stglii novii kontejneri, planirani urbani ekološki džepovi

Jugmedia 27.02.2016
VRANJE – Grad Vranje planira da za potrebe ekološkog uređenja ove godine potroši oko 40 miliona dinara budžetskih sredstava preko Fonda za zaštitu životne sredine. Aktivnosti su već započete nabavkom 60 kontejnera za đubre, a u planu je i… »

Seoba belih mantila

Jugmedia 27.02.2016
LESKOVAC – Srbiju godišnje napusti oko 1.000 lekara, terapeuta i iskusnih medicinskih tehničara, a samo se iz leskovačke Opšte bolnice na privremenom radu inostranstvu trenutno nalazi desetak zdravstvenih radnika. Sestre u Srbiji najviše mogu da… »